Z życia pewnej kamienicy :)

W tym miejscu możecie prezentować swoją twórczość niekoniecznie związaną z pobytem w sanatorium choć i taka mile widziana.
Regulamin forum
Proszę by każdy nowy wątek rozpoczynał się wierszem. Najlepiej by to był wiersz autora wątku, ewentualnie wiersz na temat sanatorium.
Uwaga! Jeśli wstawiacie czyjąś twórczość, pamiętajcie, że powinniście posiadać zgodę autora lub właściciela praw na publikację. To bardzo ważne.
Proszę też by nie tworzyć tu wątków, które bardziej pasują do działu "Na każdy temat". Niech ten dział będzie wyłącznie związany z twórczością sanatoryjnych poetów :)
Poza tym obowiązują wszystkie zasady z regulaminu ogólnego pisania postów na forum dostępnego tu viewtopic.php?t=10
Awatar użytkownika
Cygana
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 lut 2018 00:29
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 4
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Re: Z życia pewnej kamienicy :)

Post autor: Cygana »

Witam słonecznie :D Ja ciągle czekam na cieplejsze dni ,żeby okna umyć. Sąsiadów jeszcze widać....może do świąt się wyrobie .Oj deszczyk by się przydał, jak to mówią kropla deszczu lepsza od wiadra wody z kranu :roll:
Miłego dnia dla Wszystkich :serce:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Dobry wieczór brygado. Bożenko niech Ci trawniczek wschodzi a deszczyk podleje. Oby tylko nie podlał Polanicy w tej weekend.😉 Gosiu kochana jak ja Ci zazdraszczam tej możliwości przejścia do NFZ i możliwości wyboru. Może na początku września podjadę i wezmę co będzie. O ile będzie. Jeżeli nie nie ma tragedii. Daruję sobie NFZ czekanie przez 3 lata i brak wyboru. Może Krynicę wreszcie zobaczę. Zmartwień zbyt dużo aby martwić się wyjazdem. Ptaszki śpiewają, rowerek przygotowany...Życzę Wam cudownego wieczoru, weekend tuż tuż...
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: malgorzatas »

Dzień Dobry :kwiat:
Za to ze trzymacie kciuki za fajny zwrot bardzo dziękuję wszystkim :serce:
Zrobiłam dla Was pachnąca kawę i zostawiłam rogaliki...
Życzę miłego ,spokojnego dnia....U mnie słoneczko już od rana świeci :D
Awatar użytkownika
BozenaMat
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 24 lip 2018 18:32
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 2
Podziękował: 6 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: BozenaMat »

Witam wszystkich :)

Cześć Gosiu........ dzięki za kawkę i rogaliki :kwiat:
U mnie też dzień zaczął się cudownie..... słonecznie i cieplutko. Jak nic będzie taki lekki spacerek. Może na chwilkę dołączę do Ciebie i razem pomaszerujemy :)

Florciu...... zwrocik we wrześniu cudowny. Pogoda w sam raz na wędrówki i aktywne spędzanie czasu. A do Krynicy to i ja zachęcam........ :D :D może by małe spotkanie ;)

Cygano....... odpuść okna. Ja czekam na lepszą pogodę, szkoda zdrowia :) Poza tym takie niedomyte to działają jako żaluzje :lol:

Wszystkim życzę udanego dnia...... bawcie się dobrze i praca pracą, ale chwila dla siebie też musi być :) Pamiętajcie o tym :)
Awatar użytkownika
Cygana
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 lut 2018 00:29
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Cygana »

Witam Wszystkich w ten słoneczny dzień....zapach kawy od Gosi wyciągnął mnie z łóżka ,a i rogalikami nie pogardzie.... :D Bozenko nie wiem kiedy okna umyje, w sobotę jadę wnuka pilnować a po niedzieli ma padać, zresztą wszystkie znaki na niebie na to wskazują to zostanie mi wielki tydzień na mycie okien,a mam ich z 10 sztuk :roll: :o ale jak to mówią strach ma wielkie oczy ,dam radę. ...
Miłego dnia i oby słoneczko nam świeciło :serce:
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Kochane dziewczyny :kwiat: mam dla Was wspaniałą wiadomość....czy umyjecie okna czy nie....TO ŚWIĘTA I TAK BĘDĄ... ;) :serce:
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 264 razy
Podziękowano: 138 razy

Post autor: GIENIA »

No tak Małgosiu :D , ale możemy nie zauważyć Ich nadejścia :shock: :lol: :lol:

Pozdrawiam Bagatelkę :serce:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Hej hej..siedzę po robocie u mamusi i jedyne o czym myślę to o jutrzejszym wyjeździe do Polanicy. Okna mam gdzieś, święta spędzę przecież w Ustroniu Morskim tydzień a już mnie spokój tego miejsca otacza jak sobie pomyślę. Zostawiam Wam wszystkim i każdemu z osobna buziaka. Fajnie, że jesteście.
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

Miłego pobytu :) ... co tam okna, trzeba tłuc orzechy :o :lol:
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Geniu :kwiat: kto tam będzie patrzeć na okna i firanki jak na stole ...jajka...pasztety,serniki i baby.... :D

Florka :kwiat: przyjemnego pobytu....

Dobranoc :kwiat:
ODPOWIEDZ