Tolerancja -lub Odmiennosc

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: Tolerancja -lub Odmiennosc

Post autor: forumowicz »

meduza46 pisze:tu pewnie Aga będziesz baardzo zgorszona bo... mój pies dostał pare razy w swoim życiu lanie cieniutką rózgą
i co? zrozumiał? :)
Nie jestem zgorszona, bo mało rzeczy w życiu mnie gorszy. Ale- masz rację- nie lubię przemocy fizycznej w żadnej formie
forumowicz

AgaC nadinerpretacja bardziej szkodzi ,niż cokolwiek innego ,wszak ja napisałam ,o zachowaniach a nie o tym że ktoś tu jest nienormalny :shock:
Pozdrawiam :kwiat:
forumowicz

kruszynka pisze:Wyraziłam swój pogląd ,Wasze też szanuję :kwiat: Nie będę rozwijać tematu bo po co, jest Wujek Google i tam wpisuje się takie pytanko jak Agi C i jest odpowiedż.Odpowiedzią służą tez lekarze :)
Pozdrawiam serdecznie.
:shock:
Kruszynko, ale mam zapytać obcego lekarza jaką chorobą od psa zaraziła się Twoja ciężarna znajoma?? :shock:
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: medi »

A wiesz ,że zrozumiał ,wystarczyło że mąż wziął byle jaki patyk do ręki jak się pies zaczynał brać za żaby .Wiał do domu aż się za nim kurzyło :lol: :lol: :lol: Zjadanie żab to była jedyna rzecz co do której nie mogliśmy się dogadać słownie ,resztę bardzo dobrze rozumiał :lol: :lol: :lol:
forumowicz

Aga C :kwiat: pisząc o chorobach odzwierzęcych zasygnalizowałam problem ,o tym zagrożeniu można poczytać .
A to czy ktoś będzie spał z psem ,kotem czy słonie