Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
kruszynka pisze:Wyraziłam swój pogląd ,Wasze też szanuję Nie będę rozwijać tematu bo po co, jest Wujek Google i tam wpisuje się takie pytanko jak Agi C i jest odpowiedż.Odpowiedzią służą tez lekarze
Pozdrawiam serdecznie.
Kruszynko, ale mam zapytać obcego lekarza jaką chorobą od psa zaraziła się Twoja ciężarna znajoma??
A wiesz ,że zrozumiał ,wystarczyło że mąż wziął byle jaki patyk do ręki jak się pies zaczynał brać za żaby .Wiał do domu aż się za nim kurzyło Zjadanie żab to była jedyna rzecz co do której nie mogliśmy się dogadać słownie ,resztę bardzo dobrze rozumiał
Aga C pisząc o chorobach odzwierzęcych zasygnalizowałam problem ,o tym zagrożeniu można poczytać .
A to czy ktoś będzie spał z psem ,kotem czy słoniem nic mnie obchodzi.
Ja wole spać z przystojnym mężczyzną
Natomiast choroba mojej znajomej miała związek z zarażeniem płodu poprzez nieostrożny kontakt z psem(konkretnie choroba przeniesiona od psa) i nie jest to temat tutaj do omawiania ,wybacz.
Pozdrawiam serdecznie
Hm.....tolerancja- lub odmienność ?
Powiem Wam,że weszłam kiedyś na to forum,bo bywam w sanatoriach,bo pomyślałam,że fajne sprawy dotyczące wyjazdów,miejsc mogą być poruszane.Teraz zaglądam już coraz rzadziej,bo jestem bardzo rozczarowana formułą tegoż.
Odnoszę wrażenie,ze znaczna część ludzi to towarzystwo wzajemnej adoracji lub nietolerancji całkowitej.Czuję się czasem jak na przysłowiowym wieczorku "rozpoznawczym" w podrzędnej uzdrowiskowej knajpie.Kokieteria,tokowanie,przymilanie się,wierszyki,romantyczne pioseneczki........lub totalne ignorowanie ludzi nowych chcących zaistnieć w forumowej rzeczywistości.Nie mówiąc już o próbie uczestniczenia w jakimkolwiek spotkaniu bo czytając wypowiedzi to jak nie masz 25 lat,figury miss,nóg Julii Roberts to lepiej nie pokazuj się,bo możesz zostać wyśmiana lub całkowicie zignorowana.Mężczyźni to co innego,już z tej racji,ze noszą spodnie są czymś "lepszym".
Dlaczego piszecie o kobietach nieatrakcyjnych...bo z nadwagą,bo w czyimś rozumieniu nieelegancka,a nie ma mowy o wylewającym się znad paska spodni piwnym brzuszysku,czy pożyczkach pojawiających się na mocno widocznej już łysinie?
Ja jedynie nie jestem tolerancyjna na głupotę i abnegację.Reszta mi nie przeszkadza....pies w łóżku,czy pod nim,facet z facetem,czy z murzynem...jego sprawa.Pozdrawiam forumowiczów z uśmiechem.
No to pojechałaś po całości Alice .I w sumie nie wiem dlaczego czyżby rozżalenie ??? A co Ci przeszkadzają wierszyki ,pioseneczki i romantyzm ??? Co do figury modelki hm ,nie wiem ,ale zawsze mi się wydawało że każda kobieta ma kompleksy i problemy ze swoim wyglądem i chyba żadna tutaj nie uważa się za mis ,a te 25 to chyba x 2 bo coś mi się wydaje ,że taka średnia wiekowa piszących tutaj będzie bliższa prawdy .Spam to życie forum ,nie ma spamu są nudy i wykruszanie się uczestników takiej zabawy....bo to zabawa Alice ,nie tylko suche informacje na temat sanatoriów ściąga tutaj ludzi .