Tolerancja -lub Odmiennosc

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Re: Tolerancja -lub Odmiennosc

Post autor: eluunia »

......właśnie się zastanawiam czy na tym forum musi być poważnie :?: :?: :?: mamy wyrażać swoje opinie ....nie obrażając się wzajemnie ;) przecież małe gesty, proste i niepozorne, ale skierowane w stronę drugiego człowieka, czasami wystarczą by upiększyć i pokolorować ten nasz świat…czasem takie niewinne żarty tu na forum wydają się mało istotnymi, a niespodziewanie nabierającymi w naszym życiu znaczenia…I chyba właśnie nie te wielkie, lecz małe gesty mają największe znaczenie, bo to one najbardziej potrafią poruszyć serce i wprawić w zachwyt…dodać otuchy ,,,cieszyć się szczęściem drugiego człowieka ...łzy mi się zakręciły jak panowie pisali zostałem dziadkiem ..a ja pradziadkiem czyż nie jest to wspaniałe ...smutek też nas ogarniał gdy ktoś pisał o swojej chorobie i wiele takich ludzkich odruchów :) Okazujmy wiec nasze emocje, uczucia, czułość, miłość, troskę ...słowami , gestami komplementami , , takie codzienne spontaniczne i szczere czynności, które pokażą, że jesteśmy dla siebie ważni ... :kwiat: ale się rozpisałam :shock:
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: medi »

Alice nigdy nie byłam na takim spotkaniu ,ale dzięki temu właśnie że pisze się o tym z humorem i że osoby które tam były wspominają je z rozrzewnieniem wręcz to i ja mam ochotę na takie spotkanie ... w realu jestem osobą bardzo nieśmiałą . Jeżeli to spotkanie w Łodzi bedzie wtedy kiedy ja tam będę nie omieszkam się tam zjawić ,a co ...raz kozie śmierć jak to mówią .Dzięki temu ,że ludzie którzy tam byli żartują ,uchylają "rąbka tajemnicy" poznaję ich i może ...nie będę stremowana poznając ich w realu .Pomyśl o tych którym potrzebny jest taki kontakt ,nie tylko o swoich wyobrażeniach co inni powinni według Ciebie tutaj pisać .
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Post autor: sztani »

Szanowne Panie trochę odjechaliście z tematem a ja zostałem z tyłu . Pragnę dodać ,że malo tego ma swoję łoże( mój pies) z którego podziwia co dzieje się za oknem. Pies najlepszą terapią na wszystkie dolegliwości . Wyciąga mnie czy chcę czy nie na spacery . jak by nie powiedzieć stałem się jego niewolnikiem . za te spacery jestem mu wielce zobowiązany . 2.5 miesiaca po operacji kolana chodzę normalnie . Do wszystkiego podchodzę z optymizmem i humorem ,aby tak dalej . Pozdrawiam z Wybrzeża bo dziś był piękny słoneczny dzień .
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

...Uchylę rąbka tajemnicy i napiszę Wam jak wyglądało moje pierwsze spotkanie ....umówiliśmy się w konkretnym miejscu ;) :lol: ja wraz z moimi przyjaciółmi zjawiłam się na umówiona godzinę ...ledwie się troszkę rozsiadłyśmy podeszła urocza Pani z zapytała ...Czy któraś z pań to Elunia :?: ...słuchajcie wpadłyśmy sobie w objęcia jakbyśmy się znały od zawsze ...żadnej tremy ...Prawda Aniu :) :) :) później to już poszło jak po maśle :lol: :lol: :lol: ...Alice zapewniam Cię czasem może i ktoś coś głupiego napisze ....głupawka atakuje w każdym wieku :lol: :lol: ale są to super ludzie :) ...no to kiedy się spotykamy i mam nadzieje Alice że Cię poznam :)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

meduza46 pisze:Alice nigdy nie byłam na takim spotkaniu ,ale dzięki temu właśnie że pisze się o tym z humorem i że osoby które tam były wspominają je z rozrzewnieniem wręcz to i ja mam ochotę na takie spotkanie ... w realu jestem osobą bardzo nieśmiałą . Jeżeli to spotkanie w Łodzi bedzie wtedy kiedy ja tam będę nie omieszkam się tam zjawić ,a co ...raz kozie śmierć jak to mówią .Dzięki temu ,że ludzie którzy tam byli żartują ,uchylają "rąbka tajemnicy" poznaję ich i może ...nie będę stremowana poznając ich w realu .Pomyśl o tych którym potrzebny jest taki kontakt ,nie tylko o swoich wyobrażeniach co inni powinni według Ciebie tutaj pisać .
Jest za mało możliwości plusikowania ,więc proszę drugi plusik .Tak o tym samym pomyślałam ,lub podobnie.
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: medi »

eluunia pisze:...Uchylę rąbka tajemnicy i napiszę Wam jak wyglądało moje pierwsze spotkanie ....umówiliśmy się w konkretnym miejscu ;) :lol: ja wraz z moimi przyjaciółmi zjawiłam się na umówiona godzinę ...ledwie się troszkę rozsiadłyśmy podeszła urocza Pani z zapytała ...Czy któraś z pań to Elunia :?: ...słuchajcie wpadłyśmy sobie w objęcia jakbyśmy się znały od zawsze ...żadnej tremy ...Prawda Aniu :) :) :) później to już poszło jak po maśle :lol: :lol: :lol: ...Alice zapewniam Cię czasem może i ktoś coś głupiego napisze ....głupawka atakuje w każdym wieku :lol: :lol: ale są to super ludzie :) ...no to kiedy się spotykamy i mam nadzieje Alice że Cię poznam :)