Tolerancja -lub Odmiennosc
Re: Tolerancja -lub Odmiennosc
- medi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2011 15:26
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 6
- sztani
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 28 gru 2012 09:59
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 12
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 7 razy
-
forumowicz
Jest za mało możliwości plusikowania ,więc proszę drugi plusik .Tak o tym samym pomyślałam ,lub podobnie.meduza46 pisze:Alice nigdy nie byłam na takim spotkaniu ,ale dzięki temu właśnie że pisze się o tym z humorem i że osoby które tam były wspominają je z rozrzewnieniem wręcz to i ja mam ochotę na takie spotkanie ... w realu jestem osobą bardzo nieśmiałą . Jeżeli to spotkanie w Łodzi bedzie wtedy kiedy ja tam będę nie omieszkam się tam zjawić ,a co ...raz kozie śmierć jak to mówią .Dzięki temu ,że ludzie którzy tam byli żartują ,uchylają "rąbka tajemnicy" poznaję ich i może ...nie będę stremowana poznając ich w realu .Pomyśl o tych którym potrzebny jest taki kontakt ,nie tylko o swoich wyobrażeniach co inni powinni według Ciebie tutaj pisać .
- medi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2011 15:26
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 6
Nie możesz tak szybko podziękować za posteluunia pisze:...Uchylę rąbka tajemnicy i napiszę Wam jak wyglądało moje pierwsze spotkanie ....umówiliśmy się w konkretnym miejscu![]()
ja wraz z moimi przyjaciółmi zjawiłam się na umówiona godzinę ...ledwie się troszkę rozsiadłyśmy podeszła urocza Pani z zapytała ...Czy któraś z pań to Elunia
...słuchajcie wpadłyśmy sobie w objęcia jakbyśmy się znały od zawsze ...żadnej tremy ...Prawda Aniu
![]()
![]()
później to już poszło jak po maśle
![]()
![]()
...Alice zapewniam Cię czasem może i ktoś coś głupiego napisze ....głupawka atakuje w każdym wieku
![]()
ale są to super ludzie
...no to kiedy się spotykamy i mam nadzieje Alice że Cię poznam
za co adminie taka kara nas spotyka ,ja chcę jeszcze jednego dać
-
forumowicz
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 30 razy
- Podziękowano: 34 razy
mój teżkruszynka pisze:Reglamentowany towar Meduzka, no coś Ty tak szybka,wolniutko tak nad ranem wejdzie ten Twój plusik
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 sty 2011 16:52
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 5 razy
Witam!Zostałam wywołana do tablicy przez tak przesympatyczne osoby jak Elunia i Andrzej .Jestem ,jestem tylko czytam ,rzadko piszę.Elunia masz rację to było fantastyczne spotkanie,Tylko piszemy chyba nie w tym temacie,eluunia pisze:...Uchylę rąbka tajemnicy i napiszę Wam jak wyglądało moje pierwsze spotkanie ....umówiliśmy się w konkretnym miejscu![]()
ja wraz z moimi przyjaciółmi zjawiłam się na umówiona godzinę ...ledwie się troszkę rozsiadłyśmy podeszła urocza Pani z zapytała ...Czy któraś z pań to Elunia
...słuchajcie wpadłyśmy sobie w objęcia jakbyśmy się znały od zawsze ...żadnej tremy ...Prawda Aniu
![]()
![]()
później to już poszło jak po maśle
![]()
![]()
...Alice zapewniam Cię czasem może i ktoś coś głupiego napisze ....głupawka atakuje w każdym wieku
![]()
ale są to super ludzie
...no to kiedy się spotykamy i mam nadzieje Alice że Cię poznam
Pozdrawiam wszystkich