Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Anetka, tubylec pewnie będzie, znów starał się bawić w instytucie, zapytam mojej koleżanki z miasta o warunki, bo jak my byłyśmy w Beskidzie ona była w instytucie na turnusie. Z tego co pamiętam, na basen trzeba było dochodzić, a reszta zabiegów na miejscu.
Takze doskonale się w Wysowej odnajdziesz, i na kawkę będziesz biegała do grzybka.z instytutu będziesz miała nawet bliżej, i kościół za ścianą. Aż ciekawa jestem jak tam lufa funkcjonuje żal mi się zrobiło, że z Tobą tam mnie nie będzie
witam wszystkich z tego co pamiętam to najlepiej było w biawenie jesli chodzi o zabawe ,ale było to pare lat temu jak tam byłem może cos sie jeszcze zmieniło
Ja byłam w Wysowej przed rokiem, jak i część uczestników tego wątku, i jednogłośnie twierdzimy, że najlepiej było w instytucie. I też zawsze były tam tłumy. Biawena swiecila pustkami.