Sanatorium Wacław
Sanatorium Wacław
czy ktoś z Was był może w sanatorium Wacław w Świeradowie Zdroju?Jeśli tak,to poproszę o wrażenia:)
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lis 2013 14:16
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 6
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 2 razy
Re: Sanatorium Wacław
Byłam w Wacławie kilka lat temu...jest to raczej poszpitalne sanatorium..nie ma tam żadnych rozrywek ,wszystko w Domu Zdrojowym...opłaty też robisz tam...jedzenie to Catering. .pokoje 1 są ale trzeba wcześniej uzgodnić z siostrą oddziałowa. ..dużo wycieczek..imprez na powietrzu...zabiegi nie wszystkie na miejscu.,trzeba się przemieszczać ale to nie są duże odległości. ..piękne miasteczko ,zadbane i czyste...jest Biedronka. ..bankomat...bardzo piękne tereny do zwiedzania...blisko wyciąg. ..jeśli masz pytania to odpowiem...
Pozdrawiam
-
hipek
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 09 lis 2015 15:00
- Oddział NFZ: Dolnośląski
W Świeradowie Zdrój panuje specyficzny sprzyjający odmłodzeniu organizmu oraz unikalne wody radonowe,które można spotkać tylko w dwóch miejscach w Polsce:Lądek Zdrój oraz Świeradów Zdrój.
Pozdrawiam i życzę udanej kuracji oraz doborowego towarzystwa.
Hipek
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

Jedynki są bo ja miałam, są na ostatnim piętrze ale musisz już dzwonić do siostry oddziałowej...dobrze by bylo podeprzeć prośbę zaświadczeniem od lekarza.
W pokoju jest wszystko ..talerzyki,szklanki..nie ma lodówek, czajnik elektryczny w pokoju...
Życzę Tobie super kuracji....
Jak masz pytania to pytaj. ..
- malgorzatas
- Przyjaciel forum