To nie jest omylność ,,tylko skrelozaSloneczko pisze:To ty żyjesz???????????? a myslałam........no cóz człowiek omylnym jestmany pisze:Nastrój jak by ktos miał umrzec!!!!!!!!!!!! ,,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zanim czas zmieni nas.
- many
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 10 cze 2013 19:00
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 4
Re: Zanim czas zmieni nas.
…i tęsknoty
a jak się coś dzieje, to znaczy, że życie trwa…Pod warunkiem oczywiście, że są to zmiany na lepsze…
Musimy wiedzieć, że naprawdę warto się starać i ładować każdego dnia akumulatory po to,
by żyć dokładnie tak jak chcemy a najlepszym doładowaniem jest uśmiech i inne małe gesty…jakoś dziś miał lenia ten mój uśmiech
…Magia unosi nas ponad ziemią…Magia małych gestów, które przynoszą wielkie efekty…
-
forumowicz
i nie ma w niej nic złego…
Złudzeniami, które też mogą być jakąś namiastką szczęścia…Bo niestety to nasze tak naiwne czasem serce myśli często, że nagły przypływ ciepła zrodzi coś nieprawdopodobnie pięknego, a to jakże często okazuje się tylko głupim złudzeniem…Przecież to takie proste…Oszukiwać…Tylko ktoś, kto karmi innych złudzeniami…złudzeniem staje się w końcu dla innych i on sam…
Złudzenia tylko złudnie poprawiają rzeczywistość…Tylko prawda posiada siłę, potrafiącą zniszczyć złudzenia…
Jest to czasami wstrząs wręcz bolesny i upokarzający…Cóż…rozczarowanie jest ceną naiwności i złudzeń…Dlatego strzeżmy się złudzeń, jeśli nie chcecie przeżyć rozczarowań… i patrzmy w przyszłość ...wiem ze czasem ta przeszłość była piękna i nie wróci ale ....może jeszcze coś pięknego nas czeka ...
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 30 razy
- Podziękowano: 37 razy
ale gdy męstwo zamieszka w nim,
Zwycięży ziemie! Morza zwycięży!
Każde marzenie zamieni w czyn!
Patrzę na globus, na obraz świata
I myślę: Boże, pozwól bym mógł.
Odnaleźć własną zwycięską drogę
Pośród tych wszystkich splątanych dróg.
Ewa Szelburg-Zarembina
Nie mogę odkładać ważnych rzeczy ... Nie mów mi: może, zobaczymy, kiedyś...Bo czy stać nas na odkładanie na potem?...
...myślę że to właśnie teraz jest ten czas… nasz czas....a on ucieka..tak myślę