Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Od kiedy tak jest to Ci nie powiem. Ale w ubiegłym roku, ciężko było znaleźć nawet krzesło aby usiąść zawsze takie tłumy były. Kilka razy, może max 3 poszliśmy do biaweny i za każdym razem szybko uciekalismy, bo albo muzyka to wycie było, albo pustki na Maxa. Za to w instytucie zabawa przednia.
potwierdzam słowa Marty. przez moje dwa miesiace to tylko balety w Instytucie.
Biawena zero, mimo wysiłków Piotra pare razy nawet nie odbyły sie biletowane potańcówki z zespołem czy Dj bo chętnych nie było (taka kicha) byłem raz i drugi nie poszedłbym nawet jakby to mi za wejście zapłacili.
a myśląc o codziennych wieczorkach czy dużych biletowanych imprezach na sali gimnastycznej to tylko Instytut.
W Biawenie tak wiatr hulał że ludziska gadali że nie raz już przed 21 kawiarnia była zamknięta na cztery spusty