Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
hey fajnie masz byłam w Orliku teraz mam przydział do Daniela na 21 czerwca termin fajny ale niewiem czego się spodziewać w Danielu . W Orliki było super . Bierz pokój z dużym.balkonen to te nad kawiarnią
hey remont mówisz też dałam temat z pytaniem.kto jedzie lub kto był może jakieś rady jakie pokoje po remoncie ale bez odzewu ! No nic szkoda że nie dostałam.Orlila dobre jedzonko tam byli i ciut bliżej, ale jakoś ogarnę jak pojadę. Pozdro