Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Moi Kochani przyjaciele Forum poszukuje osób mieszkających w Gliwicach bądź okolicy, którzy mogą mi pomóc od 16. 09 do końca października........ będę miała moją przyjaciółkę w Szpitalu Onkologicznym w Gliwicach.....
tessarou pisze:Moi Kochani przyjaciele Forum poszukuje osób mieszkających w Gliwicach bądź okolicy, którzy mogą mi pomóc od 16. 09 do końca października........ będę miała moją przyjaciółkę w Szpitalu Onkologicznym w Gliwicach.....
Trzeba będzie raz w tygodniu podjechać zrobić jej zakupy typu woda do picia i inne potrzebne jej rzeczy ja niestety do Gliwic mam pół dnia jazdy Jeżeli chodzi o szczegóły to na Priv, z góry BAAAARDZO dziekuję.
I jak tu się nie cieszyć .jest dużo dobrych ,pomocnych ludzi w naszym narodzie . Też chętnie bym pomógł ale jestem z drugiego konca Polski . Pozdrawiam gorąco i dużo zdrówka życzę wszystkim
Bardzo wam dziękuję na pewno skorzystam z waszej pomocy Mam nadzieję,że razem będziemy się cieszyć z ozdrowienia mojej Dorotki, trzymajmy wszyscy kciuki