Znikające Negatywne Opinie

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Znikające Negatywne Opinie

Post autor: andrzej1955 »

Witam,zapewne zainteresowani wiedzą o czym piszę,bardzo proszę o kontakt na pw bo tutaj jest za dużo podglądaczy :!: mam nadzieję że sprawa szybko się wyjaśni i będzie tu szeroko omawiana,komu i dlaczego nie podobają się te negatywne wpisy,Pozdrawiam
Awatar użytkownika
violet58
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 14 sty 2012 20:26
Staż sanatoryjny: 15
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 12 razy

Re: Znikające Negatywne Opinie

Post autor: violet58 »

Andrzeju, aż tak pilnie nie śledzę wszystkich tematów na forum, może poza kilkoma wyjątkami, ale wydaje mi się, że jedynymi osobami mogącymi usuwać istniejące posty są moderator lub administrator portalu, o ile to nie jest ta sama osoba. Autorzy również mogą, w ograniczonym co prawda czasie, poprawić lub usunąć post, ale myślę że nie o to tutaj chodzi. Szczerze przyznam, że nie zauważyłem takich przypadków, ale tak jak wspomniałem na wstępie....
Pozdrawiam
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Niestety potwierdzam wypowiedź Andrzeja ,
Violet tu chodzi o konkretny temat i konkretny ośrodek wzbudzający wiele kontrowersji
Awatar użytkownika
violet58
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 14 sty 2012 20:26
Staż sanatoryjny: 15
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 12 razy

Post autor: violet58 »

Miejmy nadzieję, że i ten kontrowersyjny ośrodek zniknie z mapy, wzorem Koleczkowa :D
moderator
Moderator
Na forum od: 19 cze 2013 09:12
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: moderator »

Wszystkie osoby, których posty zostały zablokowane w związku ze zgłoszeniem naruszenia prawa wystosowanym przez Warsaw Media House w imieniu Centrum Rehabilitacyjno Medycznego Wellness w Grębiszewie, zostały o tym fakcie powiadomione w indywidualnych wiadomościach PW.
Bardzo proszę o zachowanie rozmowy mieszczącej się w granicach prawem dozwolonych.
Administrator forum odpowie na wszelkie pytania w drodze PW.
Zablokowany