Tolerancja -lub Odmiennosc

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
many
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 cze 2013 19:00
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 4

Re: Tolerancja -lub Odmiennosc

Post autor: many »

nie,,nie przeszło mi ,,nie toleruje głupty ,,zajadłosci ,i nietolerancji,nie toleruje ,,kobiet typu MEDUZA co sa w sobie zabufane w sobie ,,a w realu okazuje sie ze sa obtyłe i nieatrakcyjne ,, :lol: :lol: :lol:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

eluunia pisze:a mnie mama ciągle powtarzała..."musisz być prawdziwa ..rób swoje ...nie zmieniaj się nigdy ...i miej pod kontrolą tę grę zwaną życiem " ;)
A moja mama należy do pokolenia, w którym największe znaczenie miało to, co powiedzą i jak będą postrzegali nas inni. Na szczęście to nie moja bajka
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: medi »

Jak widzę jest tylkp Twoja prawda .Nikt nie ma prawa Cie skrytykowac .Wyrazanie się o kim kolwiek że ma cytuję tluste dupsko jest dla Ciebie nieobrazliwy? A mój wygląd łaskawie zostaw w spokoju , nie mam kompleksow ale też nie uważam siebie za miss od zwykła kobieta w srednim wieku .Twój poziom agresjo wręcz poraża może zapisz się na siłownię albo boks to wypocisz ją. Ach jeszcze jedno cytat prostak i cham pochodzi z przepieknego filmu Gwiezdny pył obejrzyj bo warto ....cudowna rola wielkiej polskiej aktorki .Traktuj kobiety z szacunkiem many są tego warte .
..te o obfitych ksztaltach też :twisted:
Awatar użytkownika
many
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

meduza46 pisze:Jak widzę jest tylkp Twoja prawda .Nikt nie ma prawa Cie skrytykowac .Wyrazanie się o kim kolwiek że ma cytuję tluste dupsko jest dla Ciebie nieobrazliwy? A mój wygląd łaskawie zostaw w spokoju , nie mam kompleksow ale też nie uważam siebie za miss od zwykła kobieta w srednim wieku .Twój poziom agresjo wręcz poraża może zapisz się na siłownię albo boks to wypocisz ją. Ach jeszcze jedno cytat prostak i cham pochodzi z przepieknego filmu Gwiezdny pył obejrzyj bo warto ....cudowna rola wielkiej polskiej aktorki .Traktuj kobiety z szacunkiem many są tego warte .
..te o obfitych ksztaltach też :twisted:

tak ja szanuje kazedego w przeciwienstwie do ciebie nikogo od chamów nie wyzywam...
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: medi »

To było okazanie szacunku :?: Tekst typu ruszcie swoje tłuste dupska to jest wyrażanie szacunku :?: To chyba jesteśmy z różnych bajek many .I to Ty jesteś zajadły i agresywny nawet nie przeczytałeś całego mojego postu ,to też brak szacunku . Nie ma sensu z Tobą dyskutować ,wypisuj sobie co tylko chcesz widocznie działa to na Ciebie terapeutycznie ...tylko ...czemy my musimy to znosić tego nie wiem :oops:
Awatar użytkownika
administrator
Administrator
Na forum od: 28 lis 2008 22:27
Staż sanatoryjny: 1
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: administrator »

Many pisze:Bardzo podoba mi sie podejscie do tego tematu AgiC ,,kazdy jest inny,,, :shock: ,ładny ,sliczny ,cudny ,chudy ,grubszy ,łysy ,szczerbaty ...ale napewno nie warto sie wpedzac w kompleksy ze wzgledu na swoje ułomnosci ,urode ,wady charakteru ,,ale zawsze warto na ten temat rozmawiac,, ;)
Many, skoro takie podejście Ci się podoba (mi zresztą też i wielu innym), to przestań już pisać o wyglądzie bo zaprzeczasz sam sobie. Raczej wychodzi z Ciebie wielka nietolerancja do tak błahej rzeczy jaką jest wygląd innego człowieka. Zastosuj się w końcu sam do swoich zasad jeśli takie masz, zaakceptuj innych i myślę, że wtedy będzie wszystkim milej w rozmowach z Tobą.
Awatar użytkownika
many
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

meduza46 pisze:To było okazanie szacunku :?: Tekst typu ruszcie swoje tłuste dupska to jest wyrażanie szacunku :?: To chyba jesteśmy z różnych bajek many .I to Ty jesteś zajadły i agresywny nawet nie przeczytałeś całego mojego postu ,to też brak szacunku . Nie ma sensu z Tobą dyskutować ,wypisuj sobie co tylko chcesz widocznie działa to na Ciebie terapeutycznie ...tylko ...czemy my musimy to znosić tego nie wiem :oops:
MEDUZA ,,wiec przypomne ,,,,tekst brzmiał tak ,,TEMAT TYLKO DLA PANÓW,,a ty juz sie wciełas,,,,,,Dalej,,,Czy lubicie puszyste kobiety ? ,,temat \bardzo na czasie bo Polki tyja na potege..wyjeczałasc i jak komuch wysłałas donos ze many zły i cie osmiesza ze masz tłusta dupe ,,ale akurat Ciebie sie temat nie łapał.ale na zasadzie co be ,,to wykasowac ..a ja pisałem jako temat ogólny ..,,wiec zrozum kobieto bez zasad ze ja pisze na tematy które sa ogólne ,nie dostosuj sie do nich a nie wszystko bierzesz do siebie ,,bo kazdy by leciał na skarge do admina ze cos nie tak i temat na niego sie nakłada,,
Awatar użytkownika
administrator
Administrator
Na forum od: 28 lis 2008 22:27
Staż sanatoryjny: 1
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: administrator »

Alice pisze:Powiem Wam,że weszłam kiedyś na to forum,bo bywam w sanatoriach,bo pomyślałam,że fajne sprawy dotyczące wyjazdów,miejsc mogą być poruszane.Teraz zaglądam już coraz rzadziej,bo jestem bardzo rozczarowana formułą tegoż.
Alice, "formuła tegoż" jest od początku ta sama. Forum jest jedynie miejscem wirtualnych spotkań i wymiany zdań. I choć nadal przewodnim tematem tego forum są opinie o sanatoriach, wyjazdy, rehabilitacja itp. to jednak trudno ludziom zakazać pisać na inne tematy, które często pomagają im się zintegrować. Ostatecznie to sami forumowicze tworzą "formułę tegoż" więc zapraszam Cię do współtworzenia, chętnie w kierunku przewodnim czyli na tematy sanatoryjne. Jeśli więc możesz pisz :) Bardzo chętnie będę widział tu więcej opisów sanatoriów, uzdrowisk popartych własnymi pobytami w nich forumowiczów. Bardzo cieszy mnie też, jeśli nawet w nielicznych przypadkach uda się komuś umówić na wspólny wyjazd i tym samym ułatwić sobie podróż czy też ograniczyć koszty. Wszelkie podpowiedzi z zakresu rehabilitacji oraz inne sanatoryjne doświadczenia są jak najbardziej mile przeze mnie widziane.
Jeśli masz inne pomysły na ciekawe działy to chętnie o nich przeczytam, może te nowe kierunki pozwolą zadowolić szerszą grupę forumowiczów :) ale aby tak było trzeba być aktywnym, trzeba tę formułę kształtować samemu by była taka jak sobie wyobrażasz, do czego Cię gorąco zachęcam.
Awatar użytkownika
many
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

administrator pisze:
Many pisze:Bardzo podoba mi sie podejscie do tego tematu AgiC ,,kazdy jest inny,,, :shock: ,ładny ,sliczny ,cudny ,chudy ,grubszy ,łysy ,szczerbaty ...ale napewno nie warto sie wpedzac w kompleksy ze wzgledu na swoje ułomnosci ,urode ,wady charakteru ,,ale zawsze warto na ten temat rozmawiac,, ;)
Many, skoro takie podejście Ci się podoba (mi zresztą też i wielu innym), to przestań już pisać o wyglądzie bo zaprzeczasz sam sobie. Raczej wychodzi z Ciebie wielka nietolerancja do tak błahej rzeczy jaką jest wygląd innego człowieka. Zastosuj się w końcu sam do swoich zasad jeśli takie masz, zaakceptuj innych i myślę, że wtedy będzie wszystkim milej w rozmowach z Tobą.

oki admin ,,masz racje ,,akceptuje wszystkich jakich sa ,,i obiecuje pisac tak jak wszystkim sie podoba ,,bede słodził ,,dupe lizał i rozsiewał waliline ,,bede pokorny i dawał nadzieje tym co sa prózni i nie dorosli do swojej osobowosci ..dla mnie zawsze bedzie droga przewodnia byc fałszywym i mydelniczka oczu perfidnych osobników ...admin ,dzieki ci za wyrozumiałosc moich postów ale na dzien dzisiejszy nie moge zrozumiec niektórych osób ,,,,moze to róznica wieku ,,sam nie wiem ,,,,ale napewno nie jest to tolerancja,,
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

ok

ten film który zostal nagrany i ten kolo co tam wystepuje to NIE JA!!!

tak mam 161 cm waże 145 kg , jestem łysy/rudy ,pryszczaty i mam całe 6 zębów spruchniałych.
A w filmiku występował Moj sasiad !!

Drodzy Mili zakladając ten wątek myslałem wielokrotnie o TOLERANCJI ,
dlaczego mam Pecha i tylko 161cm inni mają po 180-190 sa zdrowi wysportowani i Maja WSZYSTKO.

Mam Kolegę /Przyjaciela - Po Mamie Serbka po Ojcu Chorwat była wojna na balkanach On był ranny uciekł ..znalazł się Polsce.
Przez lata widziałem jak walczy z BRAKIEM Tolerancji Bo był śniady jak południowiec , Nie wiedzial NIC o Świetach w Polsce Czuł się zagubiony Był Ateistom ,ale widziałem jego smutek kiedy Pani Katoliczka umiała ( podcza stzw Firmowej Wigili ) mu to wypomniec ,że nie wierzy W BOGA.. tego właściwego Był "odmieńcem" dla Nas Polaków pracujących w firmie.
Kilka osób starało się BYC TOLERANCYJNYM dla niego-Udało się
kiedys Slobodan zadal Mi Pytanie
Czy w Waszej wierze jest napisane ,aby Nienawidzieć , Zazdrościć ,etc
Nie umiałem odpowiedzieć
ale przeczytalem Pismo Święte , Przeczytałem Koran w tłumaczeniu na język Polski i w obu Tych Księgach Jest napisane
Miłuj , KOCHAJ , Szanuj
W każdej religi jest -występuje Słowo MIŁKUJ _KOCHAj- Szanuj Bliźniego
Dlaczego My jestesmy nieraz tak niedobrzy dla Drugiego.
Też jak wielu zazdroszcze sasiadowi tego super autka , kolejnemu Zdrowia , innemu Żony /Kobiety
ale sa to tylko dobra
Wydaje Mi się ,że musimy Wszyscy uczyc i BYĆ TOLERANCYJNYMI dla Drugiego nawet tej osoby wirtualnej ,której nie znamy a ktorej zapewne prosto w oczy nie powiedzielibyśmy tego co napisaliśmy
ok
pojechalem
Zapewne wielu Mnie nie zrozumie ,ale .............
ODPOWIEDZ