Centrum rehabilitacyjno - medyczne Wellnes Grębiszew

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Re: Centrum rehabilitacyjno - medyczne Wellnes Grębiszew

Post autor: andrzej1955 »

Witam,z pełnym szacunkiem Pika-jeżeli były jakieś niedociągnięcia i nie wywiązanie się z kontraktu tej placówki to oni powinni przeprosić za zaistniałą sytuację a nie wyręczać się ZUS czy Twoją osobą,a tak na marginesie to na potwierdzenie mogłabyś wkleić tego maila który jak twierdzisz otrzymałaś od ZUS po Twoim zgłoszeniu o niedociągnięciach,Pozdrawiam :)
pika
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 21 mar 2019 20:24
Oddział NFZ: Opolski

Post autor: pika »

Mejlem otrzymałam skany pisma jeśli ktoś z turnusu luty/marzec chciałby mieć wglad to bardzo proszę o e-mail z imieniem i nazwiskiem to prześlę pismo :)
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Nie rozumiem dlaczego chcesz to przesłać ludziom którzy byli na turnusie i znają sytuację a nie tutaj na otwartym forum do wiadomości wszystkich-coś dziwne te Twoje tłumaczenia-jak to są przekazane przeprosiny to ja ich nie rozumiem :roll:
pika
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

bo jest to pismo odnośnie tego co wszyscy pisaliśmy do ZUSu w trakcie turnusu nie widzę potrzeby aby inni czytali całość tego pisma
darek_77
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 13 mar 2019 15:10

Post autor: darek_77 »

Witam. Tak naprawdę to nie interesuje mnie co było na poprzednim turnusie. Dobrze wiecie że ten osrodek jest od niedawna i na pewno są jakieś niedociągnięcia. Osobiście przebywam teraz w ośrodku i jak na razie nie mogę narzekać A wręcz bardzo mi się podoba. W końcu przyjechałem się tu wyleczyć A nie narzekać i wyciągać brudy. Dajcie czas temu ośrodkowi A jeszcze kiedyś będziecie pisać do ZUS-u że chcecie do Grębiszewa. NIE OD RAZU WARSZAWĘ ZBUDOWALI :D
pika
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Hahah mam nadzieję że nigdy więcej mnie tam nie wyślą... a kto wie moze lepiej macie po naszej interwencji?
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

pika pisze: 10 kwie 2019 22:30
zbigniew165 pisze: 10 kwie 2019 19:09 Wydaje mi się, że pika ma przeprosić kuracjuszy w imieniu ZUS za zaistniałe niedogodności na turnusie, czyli ma być pośrednikiem.

Dokładnie tak :)
Piszesz tak na otwartym forum które może czytać każdy nawet bez logowania a więc wydawało mi się że jest to informacja dla wszystkich a nie tylko dla wybranych osób,stąd moje zainteresowanie jako osoby mogącej korzystać z takich Ośrodków rehabilitacyjnych
pika
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Caly czas pisałam ze dotyczy turnusu luty/marzec
darek_77
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 13 mar 2019 15:10

Post autor: darek_77 »

Będzie dobrze. Dziś zaproponowałem że otwieram kino kuracjusza. Codziennie o godz. 20 w sali słonecznej wyswietlam film na projektorze. Trzeba sobie jakoś czas zagospodarować.
pika
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

hahah tak tak piszmy teraz niech czytają właściciele jak cudownie tam nie jest :lol: :lol: i jakie pyszne dania z mielonki podaja :P
Zablokowany