Jakie macie kompleksy ?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
many
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 cze 2013 19:00
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 4

Jakie macie kompleksy ?

Post autor: many »

[ obrazek zewnętrzny ]

1- nadwaga! :lol: :lol: :lol: :lol: anoreksia :lol: :lol: :lol:
2-niesmiałosc !
3-uroda!
4-brak pewności siebie
5:bałaganiarstwo i zero systematyczności
itd itd
Dobrze że nie tylko ja mam kompleksy,, chociaż wcale nie cieszę sie że inni je mają. Fajnie by było akceptować siebie takiego jakim sie jest, no cóz nie zawsze sie potrafi, a to nie lada sztuka!
Fakt, że zdaję sobie sprawę z wlasnych niedoskonałości nie znaczy, że spędzają mi one sen z powiek. lubię siebie i się siebie nie wstydzę, ale oczywiście nie powoduje to, ze o siebie nie dbam i nie dążę do ideału ale to też robię dlatego, że siebie lubię ,, :lol: :lol:

Kobietki pamiętajcie zawsze mogło byc gorzej,a to jakie jestesmy czyni nas wyjatkowe. Po co maćie byc idealne, byłybysmy nudne! Nikt nie jest idealny, a media kreuja własnie takie wzorce, których wcale nie musimy nasladować. Szkoda zycia na kompleksy!
Panowie oczywiscie są idealni ,,wiec bez komentarza,, :lol: :lol: :lol: :lol: wiec panie ,,do boju :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
many
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Re: Jakie macie kompleksy ?

no az sie wierzyc nie chce ,,,sami idealni ,,piekni ,,zgrabni ,,cudni ,najmadrzejsi ,,
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Moim kompleksem jest to,że słabo znam języki obce. Wstydzę się tego, ponieważ uważam,że to strasznie słabe w dzisiejszym świecie :/
Ale nie mam tyle samozaparcia,żeby się uczyć. Tłumaczę się sama przed sobą brakiem czasu, ale wiem dobrze, że to tylko wymówka.
Awatar użytkownika
many
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

AgaC pisze:Moim kompleksem jest to,że słabo znam języki obce. Wstydzę się tego, ponieważ uważam,że to strasznie słabe w dzisiejszym świecie :/
Ale nie mam tyle samozaparcia,żeby się uczyć. Tłumaczę się sama przed sobą brakiem czasu, ale wiem dobrze, że to tylko wymówka.
ich libe dich ..Agus no pierwsza dzielna dziewczyna,,brawo ,,prawdziwa kobieta ,
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

Many

Kompleksy ???

oj niewiem czy Admin ma tak ojemy serwer ,abym mógl wymieniać

Mam JEDEN Bardzo poważny KOMPLEKS

Nie znam języka polskiego !! Ja nie umię pisac po polsku ja mam mały zasob słow
Spowodowane jest to może tym ,że do 7 roku zycia nie znałem języka Mickiewicza czy Reja nie mowiąc o Kochanowskim
Tak w szkołach troszkę mi odpuszczano -umiałem mówić ale już zpisaniem to talna klapa.
Wielokrotnie zastanawialem się ,że NIKT na tym Forum niedał MI JESZCZE DUŻEGO psztyczka!!

Kolejny Kompleks

to nie poddawać się nie podawać się kolejnym choroba ,kolejnych przeciwnościa
twierdze ,że JESTEM WIELKI z Każda chorobą czy schorzeniem sobie PORADZE
narazie wygrywam choć ostatnio coraz CIĘŻEJ z Obrona
ale i tak po Tuylu latach i schorzeniach JEST Dobrze i stap pojawia się kolejny

Narcyzm

Wiecej nie powiem , bo Ktoś by pomyslał ,że Nasz MANY -otworzył wirtualny ..konfesjonał i nie chciałbym byc tym pierszym
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2011 19:58
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: teśka »

A ja jestem pełna kompleksów, choć nie powinnam.
Powoli się z nich leczę i mam nadzieję, że kiedyś się z nimi "zaprzyjaźnię" ;) :)
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Darku- piszesz o swojej polszczyźnie, czyli pisaniu po polsku,wielokrotnie byłem proszony o wytłumaczenie o co temu Darkowi chodzi i o czym pisze :?: nie powiem przez kogo bo i po co :!: jeżeli ktoś jest dość długo na forum to wydaje mi się że wie z kim koresponduje- źródła są różne :!: chwała Ci za to że piszesz i chcesz być tu z ludźmi, bo po to jest forum :!: pozostaje jeszcze tolerancja- nie wiązać z tu obecnym tematem w którym zaczyna się dziać nieciekawie :!: co do kompleksów-każdy je ma bo jesteśmy ludźmi i z tego się nie wyleczymy :!: Pozdrawiam Cię Darku i Dużo Wytrwałości i Zdrówka Życzę :!: :!: :!:
Awatar użytkownika
many
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Andrzeju ,,wazne co sie chce przesłac ,,litery maja małostkowe znaczenie...........
Awatar użytkownika
Bunia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 gru 2011 20:19
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 20
Podziękowano: 2 razy

Post autor: Bunia »

Dlaczego wszyscy je mają :?: Ja po prostu nie mam :D bo są nie fajne :lol:
Tolerancja to inny temat . Łatwo się o niej pisze, ale o wiele gorzej z zastosowaniem jej w praktyce, tu na forum również.
Pozdrawiam serdecznie Bunia.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Kompleksy ? a co to takiego? :) ;) :lol:
ODPOWIEDZ