Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Duszyczko to jeszcze mało
U mnie też obowiązkowo sałatka jarzynowa i żurek świąteczny z białą kiełbasą, jajka faszerowane, a z ciast obowiązkowo babeczki i miodownik.
Mało Alutko...brak pomysłu na ciasta.Co prawda córka chce zrobić browni ze słonym karmelem ale u niej od planów do wykonania to daleka droga.
Jak robisz jajka faszerowane?
ANDY12345 pisze: 12 kwie 2019 22:00
Na razie o czymś konkretnym nie myślę... zobaczymy co się kupi, a później najwyżej co się na-winie
Robota święta przejedzenie same niedobre rzeczy
Alutko...zasmażane robisz czy takie w białkach?
U mnie teraz -1. Na wiosnę trzeba do Wielkanocy poczekać. Na szczęście słońce świeci. ...Czysty blękit nieba.