Z życia pewnej kamienicy :)

W tym miejscu możecie prezentować swoją twórczość niekoniecznie związaną z pobytem w sanatorium choć i taka mile widziana.
Regulamin forum
Proszę by każdy nowy wątek rozpoczynał się wierszem. Najlepiej by to był wiersz autora wątku, ewentualnie wiersz na temat sanatorium.
Uwaga! Jeśli wstawiacie czyjąś twórczość, pamiętajcie, że powinniście posiadać zgodę autora lub właściciela praw na publikację. To bardzo ważne.
Proszę też by nie tworzyć tu wątków, które bardziej pasują do działu "Na każdy temat". Niech ten dział będzie wyłącznie związany z twórczością sanatoryjnych poetów :)
Poza tym obowiązują wszystkie zasady z regulaminu ogólnego pisania postów na forum dostępnego tu viewtopic.php?t=10
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Re: Z życia pewnej kamienicy :)

Post autor: malgorzatas »

Może jest zajęta wnukami ...pracą....ale też się zastanawiam co się stało...a może zrobiła sobie przerwę od komputera :o
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

Chyba że Jej net uciekł ;) ..... jeśli nie codziennie to co drugi się pokazała :oops:
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 264 razy
Podziękowano: 138 razy

Post autor: GIENIA »

Jestem , jestem :D , ale ostatnio zabiegana :shock: [ obrazek zewnętrzny ]
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Nie biegaj bez potrzeby bo fryzjer nie dojdzie do ładu :lol: ... cześć Gieniu :)
Awatar użytkownika
Cygana
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 lut 2018 00:29
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Cygana »

Witajcie kochani :serce: jestem cała i zdrowa tylko jeszcze bardziej zabiegana...bo na świąteczny przyjazd dzieci i wnuków się szykuje.I komputer całkiem sobie odpusciłam.A teraz po niedzieli to będę szaleć jak Bozenka z wypiekami a przytym nocki w pracy, u mnie wszystko musi być perfekt ,a jak wyjdzie :lol: ;) Tak że nic się nie martwcie z życzeniami na pewno się zjawię ,bo bez Was było by mi smutno .... Miłej soboty i niedzieli palmowej ....Serdecznie Wszystkich pozdrawiam :serce:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Dobry wieczór. Niby pół leniwa niedziela a jakoś tak padnięta jestem. Coś ostatnio nie mam weny na pisanie. Może tematów ciekawych też mało..a jeżeli nawet to adwersarzy brak. Smutaśnie jakoś, a przecież wiosna idzie. Za tydzień będę zbierać jajeczka na plaży. Tęsknię za tym tygodniowym corocznym wypadem. Zostawiam Wam poduszkę pełną dobrych myśli.
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 264 razy
Podziękowano: 138 razy

Post autor: GIENIA »

Witajcie Kochani :serce:

Florka , jedziesz nad nasze morze :?: czy gdzieś dalej :?:

Andy , spokojnie ;) , mam nie tylko lekarza , ale i fryzjera rodzinnego , tzn pierwszego kontaktu :lol:

Słoneczka Wszystkim , i optymistycznego nastroju :serce:
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: malgorzatas »

Hejka Bagatelko :kwiat:

Faktycznie tutaj cicho i smutnie...nawet założycielka tematu nas opuściła :o :(

Wpadnę do Was z życzeniami..ale to już z innego regionu... :D

Pozdrawiam Wszystkich serdecznie i do zobaczenia po 10 maja :D
Awatar użytkownika
BozenaMat
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 24 lip 2018 18:32
Staż sanatoryjny: 2
Podziękował: 6 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: BozenaMat »

Witam Was serdecznie.......... wreszcie za oknem słonecznie i cieplutko........ aż żyć się chce :)

Gosiu........ dlaczego uważasz, że smutno tu? Że cicho to może... nie zawsze jest wena by pisać, czasem nawet komputera się nie otwiera... i tak będzie coraz częściej (przynajmniej u mnie), bo robi się ciepło, więcej czasu będę spędzała na polku niż w domu. To i komputer pójdzie w zapomnienie :) Komputer, ale nie Wy :) Nie zapominam o Was...... mimo tego iż się nie zjawiam by coś napisać :)
Ale smutek? Cisza nie oznacza smutku.... :) Przynajmniej ja nie mam powodu, by się smucić :) Wręcz przeciwnie... mam wiele powodów do radości :)

Życzę wszystkim udanego tygodnia....... wielu pięknych chwil i nie przepracujcie się. Ja zamierzam wszystko na spokojnie robić....... to ma być radosny czas, a nie by paść ze zmęczenia :)
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Cześć Słoneczka :) ..... Bożenko, ale dzień coraz dłuższy nie mylić z dobą, to można więcej zrobić ale się nie przerobić :lol: ....
Gosiu, baw się dobrze i za Nas też... kolejki się nie przeskoczy, ale później My się będziemy huśtać :lol:
Gieniu, myślisz że rodzinny wszystko załatwi ? bo podobno tylko na zdjęciu :o
Florciu, na rozjazdach ciągle jesteś, to chyba na święta spokojnie w domku spędzisz :)
Cygano, byle do świąt to odsapniesz troszku i nie przemęczaj się :) ... w pracy zawsze powtarzali "roboty nie przerobisz" :)
Pogoda się powoli klaruje i miejmy nadzieję że w dzień będzie słoneczko, a w nocy deszczyk i wszyscy będziemy zadowoleni :) ... miłych dni przed i po świątecznych :kwiat:
ODPOWIEDZ