Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Bez bitej śmietany na herbatnikach, podobno prosty w obsłudze. Sernik na zimno zawsze mi wychodzi i jeszcze karpatka z proszku, nie jest źle hehejest moc.
Balbinka...napisz mi ten przepis na sernik proszę. Może ja go zrobię? Córka chce jakiś z brzoskwiniami.Przyda się nowy przepis.Stare już przejadły się.
A jogurtowe znasz ? też się bardzo szybko robi i nie można zepsuć
Oj Duszyczko, a Ty tylko o jednym ... święconkę przyniesie wędlina chrzan babeczka baranek i co tam jeszcze Ci pasuje
Tak....potwierdzam z tymi przepisami. Na otwartym forum lepiej pisać. Chyba My możemy.
Tak Andy....jogurtowe znam.Chociaż może inny przepis miałam. Te kupowane w sklepie jest b.dobre.Przepis jaki ja miałam był taki sobie.Wychodziło mi suche.Jeśli masz dobry to też bardzo o niego proszę.
ANDY12345 pisze: 13 kwie 2019 14:16
Oj Duszyczko, a Ty tylko o jednym ... święconkę przyniesie wędlina chrzan babeczka baranek i co tam jeszcze Ci pasuje
To teraz bez jaj
No dobra. ...koniec żartów z poważnych spraw. Już chyba nie będę. ..