Tolerancja -lub Odmiennosc
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
Re: Tolerancja -lub Odmiennosc
Tym bardziej ,że niezależnie od tego ile słów napisze się wielkość postu jest taka sama.W związku z tym na 24 stronach jest zawarta jedna krótka pogawędka dwóch pań i to niekoniecznie w temacie.W tym momencie sprawy dość istotne giną w natłoku chwilowych przemyśleń i post osoby proszącej o pomoc znika wśród wierszyków o miłości lub linków do muzyki.
- administrator
- Administrator
- Na forum od: 28 lis 2008 22:27
- Staż sanatoryjny: 1
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 3 razy
Aby była jasność - poezja - TAK w dziale o poezji, - żarty - TAK w wątku o dowcipach, - plotki - TAK w wątku o plotkach i tak dalej. Nie zabraniajmy pisać na wszelkie tematy ale oczywiście stosujmy się do pewnego podziału tematycznego na co nie raz zwracałem uwagę. Łatwiej wtedy każdemu znaleźć to co go interesuje
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 sty 2011 16:52
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 5 razy
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

- administrator
- Administrator
- Na forum od: 28 lis 2008 22:27
- Staż sanatoryjny: 1
- Podziękowano: 3 razy
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Uważam ,że powinienien pozostać zapis Waszej rozmowy ,aby bylo wiadomym dla innych ,że NIe wolno pomimo ,że znamy sie wirtualnie
-Obrażać
Czytałem posty i poprostu cos mnie opętało nie umialem napisac do Administratora o USUNIECIE obraźliwych Zdań.
"Drogi "Kolego wydaje mi się ,ze Forum Nasze Sanatorium -NIE jest dla Ciebie , wydaje Mi się ,że Nie jestesmy godni przebywac w Twym Towarzystwie i z Całym Szacunkiem zrezygnuj ,Zrezygnuj z Tego Forum.
Zdaję Sobie sprawę ,że Forum jest dobrem ogólno dostepnym ,że wielu z Nas Czuje się BEZIMIENNYCH mogąc sugerować czy obrażaźć ale dziś w dobie kiedy można każdego namierzycz dokładnościa do kilku centymetrów co nam to daje ??
Wylać swą frustrację na Kogoś innego .
Osobiście jako totalny Pieniacz -Czlowiek ,który wielokrotnie coś piętnuje nie pozwalam ,aby w Towarzystwie w ktorym przebywam i ktore to towarzystwo Akceptuję pomiędzy rozmówcami dochodziło do obrażąnia.
Jest takie piękne przysłowie ,ktore lat temu kilka nad kuchnią w Istebnej u Takiej Pani Góralki przeczytalem
Zgoda Buduje -Niezgoda Rujnuje
Nie umiałem pojąć tych słow wydawałym mi się taki tanie plytkie ot ktoś cos napisal aby sprzedac biala plachtę nad piec
do czasu do czasu kiedy byłem na balkanach z pomoca humanitarną i widziałem i wtedy ZROZUMIAŁEM sens Tych słow
- violet58
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 14 sty 2012 20:26
- Staż sanatoryjny: 15
- Podziękowano: 12 razy
A może warto wrócić do pomysłu verso pollice, przez wrodzoną skromność nie wspomnę czyjego.....
i określić ich ilość, która skazywałaby na forumowy niebyt.
Pozdrawiam
[ obrazek zewnętrzny ]