Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Potwierdzam słowa przedmówcy, że "tylko brac przyklad" i wybrać się na turnus do Biaweny bo to dobry ośrodek
Opis Sztaniego jest jak najbardziej realistyczny, rzetelny i raczej daleki od fantastyki
Już w lipcu będzie okazja aby odwiedzić Wysową i to sprawdzić
Dzięki za opis. Z Twojego sprawozdania wynika, że w Biawenie dalej jest nieźle. Byłem w lipcu ubiegłego roku i moje odczucia i wrażenia są podobne.
Mam nadzieję, że uda mi się ponownie pojechać do Wysowej.
Zapomniałem dopisać ,że osoby chorujące na cukrzycę miały dwukrotnie podczas turnusu dobowy test glikemiczny. Można było za niewielkie pieniążki zrobić badania laboratoryjne -pakiety lub co kto wybrał . Żadnego problemu nie było z codziennym badaniem ciśnienia jeśli nawet lekarz takiego nie zlecił. Ne było żadnych obchodów pielęgniarskich około 21.30 -22.00 . które tak naprawdę są niepotrzebne nikomu. Miejsc parkingowych sporo . Internet działał dobrze na 5 piętrze i na innych poziomach jak pytałem też. Posiadacze karty parkingowej dla osób niepełnosprawnych parking mają gratis. To drugi obiekt gdzie są takie rozporządzenia dotyczące ON. Informacje o kolejnym badaniu przez lekarza było podawane na stołówce podczas jedzenia z głośników . Dotyczyło to również wycieczek . Może się powtórzę za trasę 800 km w jedną stronę czyli razy dwa dostałem 94 złote zwrotu.