Paczka z Olecka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
alutka 114
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 gru 2018 19:01
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 4

Re: Paczka z Olecka

Post autor: alutka 114 »

Dusiu do lekarza rodzinnego można się zapisać na kilka dni wcześniej, ale na dany dzień zostawiają tylko 5 miejsc dla tych którzy przychodzą do rejestracji rano, więc żeby się zarejestrować trzeba wcześniej wstać i stać w kolejce ;) Dziś słyszałam jak zapisują dopiero na środę :roll:
Ja mam skierowania do otolaryngologa na pilne i na jutro udało mi się zapisać :shock:
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 paź 2018 19:17
Podziękowano: 8 razy

Post autor: Duszyczka »

Uszy nadal bolą Ciebie? :shock: Tak...trzeba szybciutko.Bo skończy się niedosłuchem. :(
To faktycznie na szybciutko udało Ci się zapisać. Kuruj się bo święta pukają już do drzwi.Popytaj jeszcze czy możesz swoje schorzenie wspomóc naturalnym jakimś sposobem.Oficjalnie lekarz tego nie powie ale czasami na pytanie o możliwości stosowania wspomagaczy domowych sposobów coś powiedzą. :serce:
Ja zaraz będę ocet przykładać na swoje (ost) rogi. ;) Chyba też z mężem muszę poważnie porozmawiać. ;) :D
Awatar użytkownika
alutka 114
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 gru 2018 19:01
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: alutka 114 »

Dusiu daj znać jakie efekty tych okładów octowych, bo ja się jeszcze nie zabrałam za to ;)
Uszy mnie nie bolą, ale muszę do specjalisty, bo już mam problem ze słuchem :roll: :roll:
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Oj...z tym słuchem to ciężka sprawa.Długa diagnoza.szereg badań a i tak pewnych rzeczy niestety nie wyleczy się. Chyba że po reinkarnacji. :( Chociaż może u Ciebie będzie łatwiej. Życzę Ci tego.
Teraz chodzę z octem na pięcie i chlupię tylko.W środę kupię sloninę ze skórką. Napiszę Ci czy są jakieś efekty. :serce:
Balbina79
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 17 gru 2018 16:14

Post autor: Balbina79 »

A ja zakupy już zrobiłam nie wszystkie jeszcze teraz robią się paznokcie💅
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Wow... :D. i tak Balbinko trzymaj. :D :serce:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

No i nie było tak tragicznie u lekarza, tylko ok. 40 min opóźnienia to pikuś... nawet 4 litery się nie zastały :lol:
Balbinko lepiej na plecy.... wygodniej :D ....
Alutko i Duszyczko, leczcie się skutecznie nie ważne jak ;) :lol: , lekarzowi nie za bardzo zależy na dobrych lekach, tylko na tych od sponsorów :evil: , kogo później będą leczyć ? już parę razy się przekonałem :oops:
Słoneczka i ciepłych dzionków :D
:serce:
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Racja Andy... :serce:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

Ale trzeba próbować, bo jak nie zaszkodzi to może pomóc, a przynajmniej będzie taniej :) , przecież większość leków brane jest z przyrody np. antybiotyki :roll: , przyroda dawno już wymyśliła i stworzyła, tylko to trzeba z głową wykorzystywać, a nie pod prąd :evil:
Słoneczka, uśmiechajcie się z będzie lepiej :D :D :D
:serce:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Jako , że jutro wyjeżdżam i mogę nie korzystać z netu w najbliższym czasie , już dzisiaj , życzę Wam Wszystkim ciepłych , zdrowych , spędzonych z rodziną lub przyjaciółmi , najbliższych , świątecznych dni :serce:
ODPOWIEDZ