Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam,Pozdrawiam,Serdeczności i Buziole Przesyłam Nocne nie strajkują ale myślę że się Solidaryzują,a poza tym zachłysnęliśmy się wiosennymi temperaturami Miłego Wieczoru Życzę
Dobry wieczór
Wielki tydzień i bardzo zapracowany w pracy oby do piątku popołudnia i ...czas spokoju
Fakt cisza w tym temacie ale przecież to tylko od nas zależy jak często tu chcemy bywać pozdrawiam
Witam,zrobiło się bardzo wiosennie a w temacie sennie,Pozdrowienia i Serdeczności Przesyłam zwłaszcza bardzo aktywnym Grażynce i Martynce Kolorowych i Miłego Słonecznego Dzionka Życzę