Jakie macie kompleksy ?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Re: Jakie macie kompleksy ?

Post autor: andrzej1955 »

Przecież my Polacy bardzo lubimy narzekać i to na wszystko- ale jak radzimy sobie ze wszystkim- przykład- zarabiamy np. 2 tyś a wydajamy 3 tyś, skąd je mamy , ....nikt tego nie .....WIE :!: :!: :!:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

andrzej1955 pisze:Przecież my Polacy bardzo lubimy narzekać i to na wszystko
A mnie się wydaje,ze to cecha starszych pokoleń. Te młodsze nie są az tak narzekające
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Ja jestem to.....starsze :lol: ale nie narzekam tylko.....czekam :!: na jeszcze lepsze czasy :!: :!: :!:
Awatar użytkownika
administrator
Administrator
Na forum od: 28 lis 2008 22:27
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: administrator »

Aga, tak tak, tylko aby uznać coś za kompleks to trzeba by ustalić jeszcze jakąś granicę wstydu z danej nieakceptowanej cechy. Wtedy to co piszesz byłoby zgodne z tym co i ja napisałem i co piszą w Wiki. Tzw. zakompleksione osoby to raczej ci, którzy w życiu o swojej wadzie nie powiedzą, unikają jej jak ognia, oj raczej nie walczą by coś zmienić w tym zakresie. Kompleksami ludzie się nie chwalą. No może mówią o nich na jakichś grupach wsparcia (ups, może to forum taką się stało :) ).
Jeśli więc Andrzej na luzie tu pisze, że ma kompleks z powodu młodej blondynki to i tak nigdy mu nie uwierzę :D
A czy Ty masz kompleks z powodu języka? Raczej nie, nie mówiłabyś o tym wtedy. Pewnie używasz go nawet jeśli dukasz, pewnie też robisz coś w tym zakresie by to zmienić (kurs? cokolwiek) i nie płaczesz po nocach dlatego, że źle zdanie wypowiedziałaś. Dlatego też nie uwierzę, że masz kompleks z tego powodu. Prawda Walczaku? :)
forumowicz

Każdy ma inne postrzeganie, więc trudno porównywać zmaganie się z kompleksami :) Jeden będzie wylewał łzy, drugi jedynie pomyśli "jestem w tym beznadziejny".
Tak jak napisałam- wstydzę się tego,że nie mówię biegle ale nic z tym nie robię, bo .... zwyczajnie szukam sobie wymówek ;) Osoba otyła tez niekoniecznie będzie wylewała hektolitry potu na aerobicu ;)
forumowicz

zresztą, kurcze- nie będziemy wałkować tu mojego kompleksu 8-)
Bo w sumie to jestem ładna, mądra i fajna 8-) O!
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Adminie, uporczywie szukam w swojej prywatnej wizji- nie dość że młodej,atrakcyjnej to jeszcze...blondynki i za chwilę wpędzisz mnie w .....kompletny chaos ....myślowy ;) ale wtym wieku tak to już jest :!: albo wszystkie się.....przefarbowały :?: :?: :?: przepraszam za żartobliwe potraktowanie tematu ale to chyba dobrze że potrafimy o takich tematach rozmawiać i to jeszcze w takiej formie :!: :!: :!: pozdrawiam :)
forumowicz

Andrzeju :serce:
Ja jestem blondynką :) Czy atrakcyjną to rzecz gustu, czy młodą to pojęcie względne ( ale wnioskując po nicku jestem młodsza od Ciebie o 21 lat ;) ) wiec moze się nadam :lol:
Awatar użytkownika
administrator
Administrator
Na forum od: 28 lis 2008 22:27
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: administrator »

Niezależnie od różnicy poglądów każda kulturalna rozmowa czegoś uczy i jest raczej przyjemnym doświadczeniem :)
Rzadko się włączam w forumowe dyskusje (raczej pilnuję zasad i spraw technicznych) tym bardziej miło mi było, że sobie porozmawialiśmy.
Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Aguś,wspominając mi moje kochane latka i tak nie wpędzisz mnie nigdzie :!: Wiele razy wyrażałem się o sobie-senior- chodziło mi o wiek :!: nie ważne czy jesteś blondynką, szatynką, czarną, rudą, zawsze jak to ujęłaś się nadasz- bo ja ze wszystkimi rozmawiam i to w różnym wieku :!: być może kiedyś na jakimś forumowym spotkaniu się spotkamy :?: jestem z tego pokolenia które zawsze szanowało i szanuje ludzi :!: i o to tu chodzi :!: pozdrawiam serdecznie, było mi miło- ten bez kompleksów i z wieloma wadami....Andrzej, Dobrej Nocy :!:
ODPOWIEDZ