Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Jest taki upałek mały.Super. Sąsiedzi jak mrówki powychodzili na podwórza i robią porządki na zewnątrz.Nikt nie chce przy garach stać. Kobiety sadzą kwiatuszki.faceci z pędzlami i sekatorami biegają.
A ja już mam serdecznie dość!!!!!!! Wszystkiego dosłownie. Mam gdzieś te święta i przygotowania. Obrazilam się i nie mam już siły. Idę spać i proszę nie budzić mnie do WTORKU!!!!!!!!!
Balbina79 pisze: 18 kwie 2019 18:17
A ja już mam serdecznie dość!!!!!!! Wszystkiego dosłownie. Mam gdzieś te święta i przygotowania. Obrazilam się i nie mam już siły. Idę spać i proszę nie budzić mnie do WTORKU!!!!!!!!!
Mam tak samo jak Ty...balbinko chce już wtorek
We wtorek jeszcze do pracy i w nocy Gdańsk-Krynica ...dużo godzin około 10 ale dam radę
Pewnie pochłonęła go końcówka remontu...... i gotowania na wyjeździe , tyle zaproszeń dostał, że nie wie gdzie ręce włożyć
Już czwartek Atinko ... miłego pobytu w kurorcie