Paczka z Olecka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Re: Paczka z Olecka

Post autor: ANDY12345 »

Dusiu nawet już nie ma cukrowego baranka :lol: ... i nic nie zmieni mojej decyzji :x ... stereotypy trzeba zmieniać, nie będę jeździł jak tramwaj po szynach ;) :P
:serce:
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 paź 2018 19:17
Podziękowano: 8 razy

Post autor: Duszyczka »

Ojej...😞A tak można :roll: :?: Przewrotowiec z Ciebie :D
Też lubię innowacje ale w Święta raczej mam utartą klasykę.Tradycji musi stać się zadość. ;) Nawet palmę zawsze swoją robię jak w dzieciństwie.
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Najważniejsze jajka ;) , a reszta to tradycja :lol: na którą Nas naciągają :evil: . Precz z nieuzasadnionymi wydatkami :roll: :P
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ojej.. :o ale dziś bojowy jesteś :D Coś w tym jest co piszesz :serce: :kwiat:
Dziś rozmawiałam z kumpelą przy okazji życzeń świątecznych.Zastanawiałyśny się nad bezsensem tego świątecznego komercjonalizmu.Lodówki pękają w szwach.Kto ma to uruchamia zapasową a wszyscy są na dietach :?: :roll: .Potem to wszystko jest mrożone. Zjadane na siłę lub o trwogo :o kończy w śmietniku.Nie mówiąc już o wydanej grubej kasy.Nie wspomnę o porządkach po których ledwie zipiemy .Jak gdybyśmy nie sprzątali na bierząco tylki żyli w barłogu. :roll: :?:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Zapomniałaś o czasie spędzonym przy ga... w kuchni :oops: , a można go przecież lepiej spożytkować... choćby na spacerze tak jak dzisiaj piękna pogoda :D . Wyrzuca się rocznie parę milionów ton żywności :shock: .... wagon towarowy ten krótki ma pojemność 12 ton, masz wyobrażenie ile takich wagonów się wyrzuca :( ..... ciągle nam wmawiają ze musimy mieć, a ja nie potrzebuję tyle. Po drugie człowiek głodny lepiej myśli :) , najedzony idzie spać :lol: . Nie przemęczaj się bo i tak pójdzie to do brzucha :lol: tylko więcej lub mniej :P , głodna na pewno nie będziesz chodziła :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 161 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

Duszyczko i Andy piszecie...prawdę
Już w domu postanowiłam zrobię tylko karkówkę sałatkę i pazurki swoje :lol: ...reszta będzie u mamy :serce:
Świąteczny poniedziałek wielkie pakowanie do Krynicy :D
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Atinko...będę powtarzać się ale znowu to zrobię.Masz suuuper z tym wyjazdem. :serce:
Rok temu również we wtorek po Lanym poniedziałku wyjeżdżałam do Leśnika w Sopocie.Święta były pod kątem pakowania się. Przygotowałam tylko podstawowe jedzenie i przeżyliśmy w zdrowiu i radości bez zmęczenia i opasłych brzuchów.(Oczywiscie również z zaoszczędzonym kieszonkowym na wydatki rozpustne w Sopocie.) :D
Balbina79
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 17 gru 2018 16:14

Post autor: Balbina79 »

I jestem ja, sernik upieczony, sałatka zrobiona i koniec na dziś. Chrzanić to nie będę się zabijać, żeby komuś tyłek napchać jedzeniem. Ja jestem na diecie a reszta mnie nie interesuje. Oni mają mnie gdzieś ja ich wszystkich też.
Dzwonię do brata pytam co robi na niedzielę do jedzenia a on mi, że nie wie, on nie ma teraz głowy do tego, ma problemy a kto ich kur.....nie ma pytam kto? Do mamy przyjdzie i będzie czekał,aż mu siostra poda miskę pod nos, nic z tego.
Bunt na pokładzie.
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ha ha ha Balbinko rób co Tobie smakuje i miłe :) , a resztę to niech sobie zrobią :P ... mają ręce ? do wyciągania czy pracy :oops: :lol:
Nie ma to jak sobie zrobić dobrze :lol: :lol: :lol:
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

I racja Balbina.Na dodatek powiedz mu kto nic nie przynosi ten zmywa naczynia.
ODPOWIEDZ