Wojskowy Szpital Uzdrowiskowo- Rehabilitacyjny w Krynicy Zdr

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
kasia64
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 19 cze 2012 17:00

Wojskowy Szpital Uzdrowiskowo- Rehabilitacyjny w Krynicy Zdr

Post autor: kasia64 »

Mam skierowanie z NFZ do Krynicy Zdrój sanatorium: Wojskowy Szpital Uzdrowiskowo-Rehabilitacyjny ul. Świdzińskiego 4, turnus od 13 listopada 2013 do 4 grudnia 2013 będę jechała z Gorzowa Wlkp. proszę o kontakt osoby z okolic, które w tym terminie jadą do Krynicy. Może ktoś jedzie samochodem i będzie mógł zabrać pasażera aby pomniejszyć koszty przejazdu. Proszę o kontakt. Kasia G.
Ija
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 27 sie 2013 02:21
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 3

Re: Wojskowy Szpital Uzdrowiskowo- Rehabilitacyjny w Krynicy

Post autor: Ija »

Witaj - Krynica jest piękna. Byłam w 2011 r. Życzę dobrego odpoczynku i spotkania fajnych ludzi :) pozdrawiam
kasia64
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Jadę po raz pierwszy i chętnie bym z kimś porozmawiała na temat tego sanatorium i warunków.
Dusia
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 14 wrz 2013 15:46
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: Dusia »

Jade do Krynicy w tym samym czasie i do tego samego sanatorium.Sanatorium , moim zdaniem jest jednym z lepszych w jakim byłam.Poprzednio byłam ze zwrotów i byłam bardzo zadowolona. Było to co prawda w maju.Ale myślę ,że i w listopadzie nie będzie żle.Krynica daje dużo możliwości co do spędzania czasu wolnego , a także wycieczek w okolice.Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Ja właśnie stamtąd wróciłam,zabiegi super,baza cała na miejscu,jak masz dużo wodnych zabiegów polecam wypożyczenie (bezpłatne) płaszcza kąpielowego - wygoda idziesz na zabieg już przygotowana i nie ubierasz się w kabince 10 minut.
Jest dużo pokoików jednoosobowych typu studio,trochę samych jedynek - niestety niektóre z łazienką na korytarzu.Pokoje wyposażone dość dobrze.Na dole kawiarnia,jak ktoś nie lubi za daleko chodzić na tańce.
Na jedzenie nie narzekam nigdzie,więc w tym temacie bez szczegółów. :)
Życzę byś miała tak udany turnus jak mój.Pozdrawiam.
kasia64
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Do Dusi - chciałabym wiedzieć skąd jedziesz i czy już masz wybraną trasę. Ja z Gorzowa będę jechała; nadal myślę jak dojechać do Krynicy. Jestem kierowcą ale taka odległość to za duże wyzwanie, wolę krótsze trasy. Mam nadzieje, ze jeszcze odezwie się ktoś z okolic z kim będę mogła dotrzeć do Krynicy. Dziękuję za posty pozdrawiam Kasia G.
Dusia
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Witam!
Jadę z lubuskiego .Dla Ciebie po drodze.Jeszcze nie wiem jak pojadę .Rozważam nawet przez Poznań byle wygodnie.Mimo ,że jestem zmotoryzowana póki co nie biorę pod uwagę dojazd samochodem .Za daleko i trochę za drogo /paliwo +parking/.Bądzmy w kontakcie . Pozdrawiam.
Dusia
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Kasiu,a może jednak samochodem? Zarezerwowałam parking. Dojazd środkami komunikacji publicznej jest fatalny. Myślałam o kuszetce z Poznania, ale nie mam połączenia. Pozdrawiam.
kasia64
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Do Dusi. Pomysł mi się podoba, pozostańmy wiec w kontakcie. Ja z kolei do Poznania mogę dojechać c bez problemu. Ale wszystko jest do dogadania. Jeśli zdecydujesz się mnie zabrać to ustalimy szczegóły ( koszty) i na pewno podróż będzie udana.
0 proszę o kontakt na moja pocztę [email].pl Pozdrawiam
ODPOWIEDZ