Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Kulinarne pogaduchy ,resztki poświąteczne zjadać
Maż w domku ,obiadek gotowy ,póżniej wyjazd do pracy
Wnusia wszystko ok
Wieje jak kto mi tak dmucha
Małgoś zabiegana na kuracji ,nie daje znaka
Jeszcze w pracy ,odliczanie godzin do domku
Miło gadusiajcie
jaki czerwony
denaturowaty
do zielonego mi nie pasuje
Roślina objęta całkowitą ochroną gatunkową, mająca zastosowanie w ziołolecznictwie (choroby reumatyczne). Zawiera alkaloidy powodujące skurcze mięśni brzucha i krtani, brak koordynacji ruchów....to już wiem czym się uszczęśliwiałaś
Oj denaturowaty ,ale jaki ładny ....jak ten kwiat wyglądałabyś w połączeniu z zielenią
A że ma skutki uboczne ....cóż w końcu nie tylko pod ochroną jest,ale i trująca
Nie każdy może tak hop siup,....trzeba wiedzieć kiedy można dotknąć czy nawet powąchać
Jednym słowem unikat
Jej trujące działanie pojawia się w okresie silnego wzrostu, a zanika w okresie spoczynku.
Samodyscyplina wystarczy,żeby wiedzieć jak się z nią obchodzić
ja też mam odrobinkę do prasowania to może weźmiesz moje w ramach rehabilitacji rączek
mam parę ściereczek obrusików i takich tam jeszcze drobiazgów
pidżamki nie prasuję