Teraz to kolano po rehabilitacji i sanatorium jest trochę rozruszane i mniej boli, ale po zastrzykach na pewno dużo mniej chrupie, bo jest wypełnione kwasem hialuronowym i nie ocierają o siebie kości i chrząstki.
Paczka z Olecka
- alutka 114
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 22 gru 2018 19:01
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 4
Re: Paczka z Olecka
Teraz to kolano po rehabilitacji i sanatorium jest trochę rozruszane i mniej boli, ale po zastrzykach na pewno dużo mniej chrupie, bo jest wypełnione kwasem hialuronowym i nie ocierają o siebie kości i chrząstki.
Eee..ANDY12345 pisze: 24 kwie 2019 15:54 Nie da rady, bo na lejcach przywiązani do roboty![]()
![]()
, ale od razu myją też ściany
![]()
![]()
![]()
Ojej.Alutko...rozanieliłam się.alutka 114 pisze: 24 kwie 2019 15:55 Dusiu przystojny, pewno dlatego nie bolało, bo patrzyłam na pana doktora i zapomniałam o zastrzyku![]()
![]()
Faktycznie...ten hialuron spoko.Na ile czasu mniej więcej dają możliwość utrzymania się jego w kolanie?
Kiedyś mi na biodro lekarz zalecał to mówił że co pól roku trzeba powtarzać.
- alutka 114
- Super Kuracjusz

Ja mam średnio raz w roku, te zastrzyki nie są refundowane i kosztują 169 zł za jeden
Od dawna tak sobie kolanko odmładzasz?
- alutka 114
- Super Kuracjusz

Tak sobie myślę, że to moje kolano po tych zastrzykach będzie młodsze ode mnie
- Atina
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 19 sie 2011 09:29
- Oddział NFZ: Pomorski
- Podziękował: 161 razy
- Podziękowano: 76 razy
20 szpital wojskowy jeszcze mało mogę o nim powiedzieć na pewno mieszkam na 7 piętrze
Lekarza jeszcze nie miałam
Pozdrawiam Was
- ANDY12345
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 maja 2018 11:42
- Staż sanatoryjny: 3
- Podziękował: 4 razy
-
Gość
Gieniu
Dziś też jestem na drugiej nocce i jutro też będę do 14-ej spał ale obiad mam na jutro gotowy więc mogę spać spokojnie.
Atinka już zadomowiona więc zaczyna życie kuracjuszki. Oj będzie się działo