Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Juurr, trzymam kciuki i z niecierpliwością obserwuję wpisy .... mnie te emocje w tym roku nie dotyczą ale w przyszłym to już tak ... Moi znajomi wczoraj otrzymali skierowania do Szczawnicy - wyjazd 6.06.Pozdrawiam.
Jestem pewien że to jest zależne od tego że czekamy razem z żoną na te skierowania , ona ma numer większy od mojego o 500 (też nie wiem dlaczego)
Pozdrawiam i miłego czekania
Jurr , a macie z żona ten sam profil leczenia , bo skierowania ustawiane są w odrębnych kolejkach z uwagi na wskazany przez lekarza balneologa rodzaj leczenia.
Trzymaj, trzymaj Geniu. Spadło 220 numerków i jeśli tak dalej poleci, to po długim weekendzie powinnam coś wiedzieć.
Juur, to macie ciekawą sytuację, ale na pewno Was nie rozdzielą. Dzwońcie może do NFZ po wyjaśnienie?
Dzisiaj do mnie doszło skierowanie listem wyjątkowo szybko bo ostatnie pół roku opóźnienie miesięczne. Jeszcze sporo czasu zostało bo dobry miesiąc ale to szybko minie. Może niedługo ktoś z forum też będzie miał wyjazd na ten termin do Kamienia Pomorskiego.