Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Cześć.
Zeszły mi aż 302 numerki. Jeszcze mam 2000 z przodu, ale to kwestia jednego dobrego dnia i będzie jedynka. Żeby tak jak przed laty czasem po 500 schodziło.
Aksamitka, ja po cichu liczę, że 2.05 będzie przeglądarka chodziła.
GIENIA pisze: 26 kwie 2019 08:43
Witam z nr .. 33 417
Janek opuszcza poczekalnię i fajnie , że masz przydział . Zadowolony jesteś z niego
Naprawdę jestem zadowolony ,że tak szybko poszło a zarazem z daty wyjazdu bo już lepiej jak dla mnie nie mogło trafić. A jeśli chodzi o sanatorium to nie wiem ale po powrocie napiszę jak było.
Nie ,u mnie 136 spadło u mam 13 645 do mety
Kiedy mnie wyślą, nie wiem, czekam grzecznie
Wszystkim satysfakcjonujących przydziałów życzę.
Dobrego wieczoru .
Janek pisze: 26 kwie 2019 20:28
Naprawdę jestem zadowolony ,że tak szybko poszło a zarazem z daty wyjazdu bo już lepiej jak dla mnie nie mogło trafić. A jeśli chodzi o sanatorium to nie wiem ale po powrocie napiszę jak było.
Słowo się rzekło - kobyłka u płota.
Jak się nie wywiążesz z osobistego zobowiązania to będziesz ścigany po wsze dni...