Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Tak myślałem aby wyjechać z Lublina koło 6 rano, aby koło 10-11 tej być na miejscu.
Uważasz ,że to zbyt późno?
Aby być na 9-ta na miejscu musiałbym się zrywać o 4 rano
Tak myślałem aby wyjechać z Lublina koło 6 rano, aby koło 10-11 tej być na miejscu.
Uważasz ,że to zbyt późno?
Aby być na 9-ta na miejscu musiałbym się zrywać o 4 rano
Ja mam 3,5jazdy plus jakieś postoje myślę w nocy wyjechać żeby być na jakąś 6. Wiem z doświadczenia że czym później tym gorsze pokoje itd.ja będąc z ZUS w Ustroniu byłem kolo8 rano to miałem towarzysza w moim wieku i jeszcze na śniadanie się załapałem,a sąsiad obok był z dziadkiem nawet dwóch sąsiadów. Jak masz na imię bo ja Mirek a jakość musimy się rozpoznać na miejscu.