Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Balbinko zapraszam do siebie, ostatnio w sanatorium poznałam przepisy na pyszne napoje, które pomagają się odstresować właśnie je testuję i myślę, że będę lepiej w nocy spać.
Ja jestem po nieprzespanej nocy i jeszcze jestem na chodzie i pewnie nie pójdę spać dopóki młody z melanżu nie wróci.
Mam czasami ochotę tak się upodlić i odciąć od wszystkiego ale szybko mi się przypomina jak wygląda dzień po i już od razu ochota przechodzi