Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Tablice nawet nie czarne.Tylko białe.Widać późno w Białym.pojawiło się pierwsze Alfa Romeo....Tak jak wszystko.. Epoka lodowcowa u nas.
Niestety nie kupili auta. O 3-ciej wyjechali z Krakowa.O 11-tej byli w Białym. 3.5 godziny oglądania i tyle jazdy na próżno.
Gieniu...u mnie też obiadek z grilla.Opiekane ziemniaki w papryce z kebabem drobiowym i cukinią.Do tego sos jogurtowy. małosolne i pomidory w jogurcie ze szczypiorkiem.
Dzień dobry
Balbinko dzięki za kawę przyda się, wczoraj świętowałam ze znajomymi, byliśmy na kręglach i trochę nam zeszło
Dobrze, że doczekałaś się deszczu, u mnie teraz już 11 stopni i chyba też popada .
Kawusia od Balbinki się pije , Duszyczka jeszcze żyje wczorajszym świetem , bo tylko marszowo ..Hej .. napisała
Alutka była na kręglach , nie mylić z kręglarzem
Andy zadowolony