Mój pierwszy taki wyjazd sanatorium Daniel Ustroń od 8.04.2018

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Grzesiek225
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 05 lip 2017 10:35
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 3

Re: Mój pierwszy taki wyjazd sanatorium Daniel Ustroń od 8.04.2018

Post autor: Grzesiek225 »

Szkoda ze nikt nie chce sie odezwac co jedzie od 03 czerwca :D :D
Bea123
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 01 maja 2019 19:12
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: Bea123 »

Toniusia pisze: 04 maja 2019 19:15 :kwiat: byłam dziewczyny w sanatorium i prywatnie bardzo lubię Ustroń no tam niemozna się nudzić dlatego cieszę się że znowu w czerwcu będę w sanatorium 😃
No to koniecznie podaj, jakie atrakcje tam czekają ;) Ja póki co jestem przerażona perspektywą spędzenia letniego miesiaca w sanatorium 😐
Toniusia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 15 mar 2019 11:32
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 1 raz

Post autor: Toniusia »

:kwiat: wejście na Rownice wjazd lub wejście na Czantorie Wisła jest super można się wybrać do Gołebiewskiegi na baseny polecam😃Ciieszyn jest piękny warto zwiedzić . I oczywiscie opalanko e Ustroniu nas Wisłą plażą na trawie . Rowery to już wiesz hmmm bardzo dobre mają piwo BRACKIE😃 w Utropku polecam pyszną golonke tyłka pstrrag😃😃 tańce polecam w Zapiecku 😃dobra kawka i ciacho jak kto lubi w Kawiarni Bajka lub Delicja😃 tak więc nudy tam niema lubię tam wracac
Toniusia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

:kwiat: wejście na Rownice wjazd lub wejście na Czantorie Wisła jest super można się wybrać do Gołebiewskiegi na baseny polecam😃Ciieszyn jest piękny warto zwiedzić . I oczywiscie opalanko e Ustroniu nas Wisłą plażą na trawie . Rowery to już wiesz hmmm bardzo dobre mają piwo BRACKIE😃 w Utropku polecam pyszną golonke tyłka pstrrag😃😃 tańce polecam w Zapiecku 😃dobra kawka i ciacho jak kto lubi w Kawiarni Bajka lub Delicja😃 tak więc nudy tam niema lubię tam wracac
Bea123
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Toniusia pisze: 04 maja 2019 20:20 :kwiat: wejście na Rownice wjazd lub wejście na Czantorie Wisła jest super można się wybrać do Gołebiewskiegi na baseny polecam😃Ciieszyn jest piękny warto zwiedzić . I oczywiscie opalanko e Ustroniu nas Wisłą plażą na trawie . Rowery to już wiesz hmmm bardzo dobre mają piwo BRACKIE😃 w Utropku polecam pyszną golonke tyłka pstrrag😃😃 tańce polecam w Zapiecku 😃dobra kawka i ciacho jak kto lubi w Kawiarni Bajka lub Delicja😃 tak więc nudy tam niema lubię tam wracac
No fajnie :) A do której jest rehabilitacja?? Można odpuścić sobie np kolację w ośrodku??
Toniusia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

:kwiat: można odpuścić kolację pod warunkiem że po kolacji niema się żadnych odczytów tzn. ZUS nam daje max zabiegów w to wchodzą też różnego rodzaju prelekcje mi się zdarzało jak byłam że były one nawet po kolacji i kończyły się koło 18. 30 al3 wtedy masz czas do 22 😃
Bea123
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

A jak nie ma prelekcji to trzeba być w ośrodku wcześniej niż 22-ga??
Toniusia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Na 22 obowiązek być na 22 w pokoju często chodzą i sprawdzają
Toniusia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Jak nie ma prelekcji czas wolny do 22 czyli na balety 😃😄
Bea123
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Rygorystycznie 🤔 Sprawdzalam oferty wycieczek np w niedzielę. Niektóre powroty planowane są już po 22giej. Można zgłosić, że się wtedy wróci późnie, czy ewentulanie czeka nocleg pod wejsciowymi drzwiami??😭😭
ODPOWIEDZ