Arka Kołobrzeg

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
elunia-56
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 28 lut 2011 17:34

Re: Sanatorium ARKA w Kołobrzegu

Post autor: elunia-56 »

Witam,byłam w Arce w Kołobrzegu ,sanatorium jest lux, o wysokim standardzie ,życzę powodzenia.
Uska7
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 06 wrz 2013 17:37
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Uska7 »

Cześć Elunia , miło,że się odezwałaś.Napisz na jakim poziomie były zabiegi? A wycieczki są godne polecenia? :) :) :)
ela66
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 16 sty 2012 09:57

Post autor: ela66 »

Arka to sanatorium XXI wieku jest super,jak wejdziesz do hollu to zapiera dech w piersiach ja trafiłam na apartament na 4 p.było super.Baza zabiegowa na parterze nie można marudzić,gorące kamienie robią swoje życzę miłego pobytu.Aby dostać arkę trzeba mieć szczęście.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Byłam w Arce Medical Spa moge napisac wiele ,natomiast jedno jest bezdyskusyjne to Hotel 4 * i świetne warunki.
Zabiegi jak wszędzie w sanatoriach 2 baseny ,jacuzzi etc .
Swietnie że tam trafiłaś.
Uska7 miłego pobytu w tym dobrym obiekcie.
Pozdrawiam bardzo serdecznie :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
mamylka
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 03 lut 2013 16:53
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 4

Re: Arka Kołobrzeg

Post autor: mamylka »

Dołączam do opinii o Arce w Kołobrzegu. Sanatorium full wypas. Byłam z mężem po raz pierwszy w IX.2010 r. i ponownie bez żadnych próśb dostaliśmy to same sanatorium w tym roku przełom maja i czerwca. Mało tego budynek ten sam ( część apartamentowa) i prawie pokój ten sam tylko piętro inne. Zlecenie na zabiegi wystawił nam bardzo fajny lekarz (neurolog) i były bardzo trafione - po raz pierwszy ! jedzenie lepsze niż w 2010 roku. Czuliśmy się tam jak u siebie w domu. Jak inni pisali - tańce, spacery, plaża. Super !!!!
Guda
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 16 cze 2013 14:24
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 0

Re: Arka Kołobrzeg

Post autor: Guda »

Byłam w lipcu.
Rewelacja.
Chcę jeszcze tam pojechać :kwiat: !!!
ODPOWIEDZ