Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobereku mnie 5374 na dziś. Blisko coraz bliżej...hmmmm urlop zaplanowany na sierpień..Oj co to będzie . Mam tylko nadzieję , że nie będzie w tym samym terminie. Ale cóż nadzieja matką glupich☺Miłego weekendu życzę i czekamy dalej.☺
zbiibri pisze: 07 maja 2019 12:14
Oj u mnie jeszcze mety nie widać
U mnie też.
Jakoś w pierwszej połowie maja ( choć nietypowej z uwagi na "majowy weekend" ) cienko w naszej grupce numery spadają.
Wg moich wyliczeń dopiero 998 licząc od 30 kwietnia.
A tu ostatni ogrodnik popalił chłodem i deszczem.
To przyjemnie czasami żyć marzeniami twardo stąpając po ziemi...