Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
A wiem Andrzeju o jaki serial chodzi. Mam ściągnięte 3 sezony, ale jakoś ciągle coś innego mnie zaciekawia i to leży odłogiem. Pewnikiem w długie jesienne wieczory sięgnę po to
Teraz coraz dłuższe dni, to i prace w ogrodzie będą się przeciągały a filmidła i komp pójdą w kąt
I ja powiem już dobranoc. Trzeba zebrać siły przed jutrem. Licho wie, gdzie mnie przegonią
Spokojnego snu i udanego jutra życzę. Jak mnie Smok nie pożre, to wieczorem się zjawię Ponoć dziewic teraz jak na lekarstwo to i za babcie się bierze