Abaton Krynica Górska Pobyt -opinia

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
wiktor64
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 17 sty 2017 20:42
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 66 razy
Podziękowano: 35 razy

Abaton Krynica Górska Pobyt -opinia

Post autor: wiktor64 »

Witam tak jak obiecałem to pare słow napisze własciwie to co żona mi mówi przez telafon
bo nie ma opinini o tym sanatorium ,Przyjecie poszło prfekcyjnie przyjmowanie kuracjuszy
odbywa sie od 12.00 tak samo odiazdy do 12.00 O 14 lekarz wiadomo o co chodzi żona dostała to co chciała
W sam przyjazd jest obiado- kolacja o 17.00w inne dni 8 sniadanie 13 obiad 17 kolacja jest tylko jedna zmiana żona troche płakała że
ciasno ale idzie przeżyć,pokoje sa 1 i 2 z łazienką w srodku z balkonem ,co do wyposarzenia to jest telewizor
szkalanka i czajnik za cały pobyt z tym wszystkim zapłaciła 580 zł acha i sa reczniki wymieniają w połwie
turnusu,jeden zabieg dostała jako picie wody ...czy tak jest wszedzie nie wiem ...i jeszcze w tej cenie jest klimatyczne
kazałem sie z pytac co z pakrkingiem 2 zł od dnia jest jeszcze sprawa taka w tym turnusie sa świeta i jak ktoś chce wyjechac a mieszka blisko dają przepustke ale 50 zl kary za jeden dzień ,nie ma tam basenu zabiegi sa w jednym budynku dzis byl pierwszy dzien posiłków
powiedziała że ok ...wiadomo jak to jest innym starcza innym nie....pokoje sa ok jest szafa safeczka nie jest ciasno
to chyba na tyle mysle że dla przszłych kuracjuszy opinia sie przyda starałem sie pisac co żona mi muwi
zaznacze ze w sanatorium jest moja żona a nie ja jak cos to prosze pytac moze mi cos umkło za tydzien cdn :) :)
Awatar użytkownika
wiktor64
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Re: Abaton Krynica Górska Pobyt -opinia

Witam tak jak obiecalem jesli bede mial informacje to dam znac
Kuracjusze mieli spotkanie takie organizacyjne z dyrektorem,
i im powiedział ze NFZ placi im za pobyt za kazdego kuracjusz 10 zł
za dzien pobytu dla mnie to szok co mozna nawet ugotować za te 10 zł
a sa posiki 3 puzniej sie dziwimy że birą opaty za wszystko z czegoś musz życ
i jeszcze jedna sprawea bardzo istotna pokoje 1osobowe nie mają łazienek
to dlamnie kolejny szokl 2 pokojowe maja 1 pokojowe nie to na tyle cdn
Awatar użytkownika
lubelanka64
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2015 17:23
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 10 razy

Post autor: lubelanka64 »

Mieszkałam w jedynce "niby" bez łazienki z balkonem i widokiem na ulicę główną i góry. Pokoje są/były 3 w bliskim sąsiedztwie pokoju pielęgniarek na uboczu. Do dyspozycji 3 kuracjuszy z tych jedynek był natryski i oddzielnie dwa oczka WC. Natrysk i wc miałam bliżej niż łazienkę w domu.....jeden krok przez korytarzyk z pokoju..drzwi w drzwi. W pokoju była tylko umywalka do umycia rąk i naczyń. W Abatonie byłam w grudniu 2015r.....możliwe, że od tamtego czasu coś się zmieniło. wtedy robiono jakiś remont, montowano drzwi ppoż i inne udogodnienia. Generalnie pobyt uważam za udany. Wiktor64 życzę Twojej żonie udanej kuracji. Pozdrawiam
Awatar użytkownika
wiktor64
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witam własnie żona wruciła z sanatorium i nie bede sie rozpisywal bo jak jest
napisałem na wstepie z pobutu jest zadowolona :)
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Post autor: sztani »

Dzięki Wiktor za opinię. Pozdrawiam