Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Gratuluję miejsca Polańczyk bardzo urokliwe miejsce niemoglaś lepiej trafić byłem tam rok temu .Teraz czekam na miejsce i termin super by było znów tam trafić .
Ja byłem w Plonie fajni rechabilitanci ogolnie fajna kadra .Panowie masażyści pierwsza klasa ,pani Kasia i Dagmara też ok .Dyrektor trochę sztywniak jak to były wojskowy zaczyna od straszonka ale ogolnie nie jest groźny.Jedzenie ok .Pokoje w miarę trzeba się upomnieć o wymiane pościeli bo panie sprzątajace same z siebie tego nie zrobią.Wycieczki na Wegry Ukrainę i okolice . Dobra kuchnia w Zakapiorze , potancowki w Zakapiorku .
Jest płatny niepamiętam ceny ale coś ok 170 zl za turnus.Kaucja 20 zl za kartę do szlabanu niestety ale jezeli jest duże obłozenie to mimo opłaty niegwarantują miejsca.Jest też obok parking dosyć spory za ktory w tamtym czasie nie była pobierana opłata .Dzisiaj po rozmowie z Zus wybrałem Polanczyk Plon ale niestety dopiero wrzesień...