Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Rachel, to są konkrety. Takich potrzeba. Zdjęcia przecież można wrzucać na forum, a zdecydowanie bardziej wolę takie niż te "rozrywkowe" z działu plotkarskiego.
Pozdrawiam
W podświadomości wierzyłam, że nie odrzucisz, że poprzesz mój pomysł. Ja także chętnie oglądałabym zdjęcia innych kuracjuszy z pobytu w uzdrowiskach. Może ktoś pójdzie moim śladem i powstanie fajna galeria wspaniałych sanatoriów. Pozdrawiam
Rachel pisze:Mam nadzieję, że moderator nie da mi nagany za zaśmiecanie wątku zdjęciami, a forumowicze nie zarzucą mi "lansiku". Pozdrawiam
Można .... można
Myślę, że takie zdjęcia są jak najbardziej na miejscu, stanowią naturalne uzupełnienie relacji z pobytu.
Nie mam nic przeciwko zamieszczaniu swoich wizerunków, ale nie w tym temacie
Może szanowny admin pomyśli o jakiejś galerii forumowiczów, choć nie sądzę aby było wielu chętnych.....
BINGO ))
Przy eleganckiej teściowej także mam zdjęcie Uwielbiam robić zdjęcia, nie tylko sobie. Sobie zazwyczaj robię samowyzwalaczem. Mam też zdjęcia podczas zabiegów, ale takich to nie wstawię bo znów Panowie napiszą, że "lansik"
Witam serdecznie i ciepło prosto z Sanatorium "Przy Tężni"-jestem tutaj już 10 dni i....tylko pogoda nie dopisała,niestety wiadomo Pani Jesień "rządzi".Co do tego co wiedziałem z opini i opowieści o tym sanatorium,a co obecnie wiem z własnego doświadczenia to zebrało się więcej PLUSÓW niż minusnów,na razie oceniam pobyt na 7,5 pkt w skali od 0 do 10!
Ps.Pozdrowienia dla Rachel!
A nie mówiłam, że będziesz zadowolony? Kiedy ja byłam to dzień był troszkę dłuższy a noce gorące, ale "WY" także nie macie źle. Najważniejsze, że wieczorami też jest co robić i wcale nie potrzeba za mokry próg nogi wystawiać. Bawcie się dobrze a i o Rachel od czasu do czasu pomyślcie. Tam w księdze gości Rachel swoją dłonią wpis zrobiła (coby nie było, że nie zadowolona do domu wraca)