Paczka z Olecka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Re: Paczka z Olecka

Post autor: ANDY12345 »

Właśnie skończyłem go oglądać :( , niestety to się ciągnie od kilkudziesięciu lat od USA, a teraz przez Europę. A co można powiedzieć o innych kontynentach ? :shock: . Powiem tylko że nie jest to odosobniona sprawa. Ostatnio na Planet+ były nadawane dokumenty poświęcone tym sprawom, ale jest jeszcze gorzej nisz myślimy..... wykorzystywane nawet były Zakonnice :evil: .
Masz rację Dusiu, nie ważne ilu księży się splamiło, ale że nic nie zrobiono w tej materii wiedząc o tym, a przecież będzie cierpieć całe społeczeństwo katolickie :oops: . Najgorsze, że ludzie którzy są odpowiedzialni i nie mówię tylko o Kościele mają wszelakie normy za nic... byle pod siebie :twisted:
:serce:
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 paź 2018 19:17
Podziękowano: 8 razy

Post autor: Duszyczka »

Niestety...taka jest smutna prawda.Szkoda że przez setki lat byli grupą jak ja to nazywam nietykalną.Prawo ich nie dotyczyło.Teraz coś się dzieje.Przestają być świętymi w naszych oczach jak do tej pory to odczuwaliśmy.Niektórzy zaczęli widzieć zwykłych ludzi.Niestety wielu widzi w tej grupie tylko zwyrodnialców uogolniając zbyt mocno.Szok emocjonalny???.Szkoda też że tylko że mówi się katolicyzmie .W innych wiarach również są tacy albo i gorsi dewianci.Ludzie odchodzą od wiary katolickiej często przechodząc na inne powiekszając szeregi sekt i innych niebezpiecznych wiar.To jest wielkim zagrożeniem naszemu bezpieczeństwu jako społeczności. Takie jest moje zdanie.
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Smutny i rozległy to jest temat....
Pogadajmy o pogodzie już lepiej.U mnie eureka :o Znowu słońce 21 st. Przeglądam już w ofertach do adopcji jakiegoś wielbląda.Chyba one na Podlasiu będą teraz na topie.
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 158 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

Witam :)
Właśnie wracam z wycieczki z Krakowa....piękny czas :D cudowna pogoda :D A teraz może sobie padać i pada ja w autokarze :lol:
Pobyt mój pomału dobiega końca :)
Pozdrawiam serdeczne :kwiat: i życzę miłej niedzieli.
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dzięki Atinko...Tobie również miłego wieczoru po dniu pełnym wrażeń.Smoczek był milusi? Nie zionął zbyt mocno siarą? ;) :D :serce:
Balbina79
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 17 gru 2018 16:14

Post autor: Balbina79 »

No i tak kolejny dzień za nami. Mi się udało drzemnąć pół godzinki.
Jakoś zimno mi się zrobiło chyba gorącą herbatę zieloną sobie zrobię i obejrzę ojca Mateusza, bo właśnie leci.
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

To go łap Balbinko za wszystkie odcinki ;) ... u mnie zaczęło padać :o , a tyle narzekałaś Dusiu na pogodę, że się odmieniła :P
:serce:
Awatar użytkownika
alutka 114
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 gru 2018 19:01
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: alutka 114 »

Witaj Paczuszko :serce:
U mnie też pada 🌧️☔
Moi ostatni goście dopiero odjechali, wczorajsza impreza troszkę się przeciągnęła :twisted:
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

I to jest imprezka Alutko...👍😃
Teraz wróciłyśmy ze spaceru z lasu.Przyroda dzielnie broni się przed suszą.Śpiew ptaków rewelacja.🐦Towarzyszył nam taki cudny czarny kotek.Często chodzi z nami po lesie.
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

A może to czarna pantera. :roll: :?: Hmmm :roll: :?: ;)
ODPOWIEDZ