Starzy forumowicze nowe nicki?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: Starzy forumowicze nowe nicki?

Post autor: forumowicz »

Max , fakt faktem swoim specyficznym stylem bycia rozwalałeś system. Andrzej ma rację, trudno Ci funkcjonować bez Forum. A i bez Ciebie i tak na tym cichym ostatnio forum nudnawo. Postaraj się tylko nie fochać i nie " odchodzić" w teatralnym stylu aby powrócić w nowej odsłonie. Trochę to dziecinne. Zatem...czekamy z niecierpliwością na zapodanie czegoś fajnego 😉 działaj. Odnośnie zmiany nicka, jeżeli ludki wiedzą z kim mają do czynienia nie ma problemu, ale tworzenie ich aby udawać różne osobowości i bawić się przy tym nadal uważam za paskudne. Życzę wszystkim fajnego dnia, dzisiaj rano zauważyłam, że wszystko w absolutnym rozkwicie. Tego też życzę nam wszystkim mega pozytywnej energii.
forumowicz

Witam,nie do końca prawda,da się żyć bez forum! zaglądałem tutaj czy zaglądam ostatnio bardzo rzadko,wg mnie lata świetności wygasły,i nie chce tutaj nikomu /kto jest forumowiczem nie dawno/ ubliżać,tak ja Max uważam,poza tym wszyscy się zmieniają,może i Max się zmienił,to już ocena należy do osób które mnie znają,mamy wiosnę,słoneczko,czas na spacery,rowerek,wyjazdy ,a nie komputer! pozdrawiam wszystkich,Max
forumowicz

Hej. Lata świetności ? MAXX o czym Ty Mówisz ?
Każdy tak mówi,bo to co było kiedyś... to było fajne, z nostalgią.
A co z tym co dopiero będzie ?
Człowiek się nie zmienia w przeciągu miesiąca czy pół roku. Tylko w głowie zostaje to co za Nami, i tyle.
Spokoju tylko życzę Tobie i Wszystkim Forumowiczom.
Pozdrawiam. :)
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 21

Post autor: Hipokryt »

Ciekawy temacik i tak jakby zapomniany... ;)
Czyżby Ojciec Założyciel (tego tematu) szukał ciekawych informacji, a teraz już zebrał materiał i na tej podstawie napisał jakąś pracę naukową albo co najmniej artykuł?
Miło byłoby się zapoznać z wynikami badań i z treścią tego artykułu :lol: jeżeli takowy gdzieś jest :D
A swoją drogą to ciekawe, co powoduje zmianę naszych forumowych imion?
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 255 razy
Podziękowano: 137 razy

Post autor: GIENIA »

" A swoją drogą to ciekawe, co powoduje zmianę naszych forumowych imion? "

Skoro Cię to Marku ciekawi , jako pierwsza Ci odpiszę . ;) GIENIA , to mój drugi nick .... czemu GIENIA :?: :roll: nie wiem :mrgreen: ..... pierwsze konto usunęłam , ze względu na nagonkę na mnie , po tym jak opisałam prawdziwe życie sanatoryjne ;)
Drugi , ale nie dwa .... tamten został usunięty :)

A Ty czemu zmieniłeś " imię forumowe " :?: ;)
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Gieniu - przecież to oczywiste, że nick nie powinien zawierać prawdziwego imienia i nazwiska użytkownika :lol: a jednak nadal tutaj takowe istnieją. ;)
W ubiegłym roku wprowadzono nowe regulacje prawne dotyczące ochrony danych osobowych, które chronią naszą prywatność. Nawet regulamin NS zabrania podawania własnych danych na forum ogólnym. Zdrowy rozsądek również :D
To był jeden (ale nie jedyny) z powodów zmiany imienia po 3,5 roku.
Pozdrawiam odwiedzających :)
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

Czyli Osoby Zmieniające Nicki
Mają cos do Ukrycia ?

Piszesz że Regulamin ZABRANIA .
Jestem aktywnym uczestnikiem Forum gdyby tak było to Pan Administrator Moderator .
Zasugerował By zmianę Wielu Nicków.
min Mojego
forumowicz

Regulamin zabrania podawania własnych danych :?: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: dobre :P
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Szanowny Waldemarze - po kliknięciu na wykrzyknik obok postu ujrzysz taki obrazek:
Obrazek
... i już będziesz wiedział :lol:
Inna sprawa, że nikt nie wie, że podane dane osobowe są prawdziwe. Przecież nie ma tu żadnej weryfikacji gdy zakładamy konto NS. Możemy podać fikcyjne imię i inne dane bez żadnej konsekwencji bo to nie bank czy nawet Allegro ;)
Podawania prawdziwego imienia - nie zaleca się.
forumowicz

Po co rozkminiać ten temat na drobne. Jeżeli podaję moje imię pal licho i nazwisko to moja personalna decyzja. Jeżeli ktoś zamyka konto i tworzy nowe, inne z różnych przyczyn np. nagonki nie ma problemu. Nadal natomiast nie rozumiem Forumowiczów zakładających kilka kont bo a) odejdę ze spektakularnym hukiem i co z tego jak i tak będę na bieżąco bo przecież mam prawo pooglądać z konta nr 2..lub 3. b) bo bawi mnie jak biedne ludki nie mają pojęcia, że różni z pozoru A i B to nadal ta sama osoba. Nie szanuję też ludzi, którzy świadomie kreują się na kogoś innego niż są w rzeczywistości. Ani takich, którzy drążą korytarze patrząc gdzie by tu wepchnąć wirtualną stopę i namieszać. Natomiast chciałabym mieć do czynienia z Tymi, którzy są sobą, w jednej postaci, z tymi, którzy przyjeżdżają na spotkania i z uśmiechem pozwalają się poznać. Oby takich znajomości przechodzących z wirtuala w real oprócz tych pięknych, istniejących znajomości było jak najwięcej. I abym miała możliwość zmiany oceny pewnych osobowości na plus właśnie po takim spotkaniu.
Zablokowany