Paczka z Olecka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 paź 2018 19:17
Podziękowano: 8 razy

Re: Paczka z Olecka

Post autor: Duszyczka »

Oj tam An....Odrobinę przyjemności w dobrym towarzystwie nie odkłada się w pewnych partiach... ;) :D
Właśnie dziś rozpoczęłam tegoroczną walkę ze ślimakami bezmuszlowymi.🐚Co roku nas atakują tysiącami.Dosłownie :( Od stawu idą do ataku tyrarierą..Drugi dzień deszczu i już są paskudy.Przywdziewam hełm i podążam do odsieczyyyy...💣🔪🔨🔫 ;)
Awatar użytkownika
alutka 114
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 gru 2018 19:01
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: alutka 114 »

Dusiu to syzyfowa praca, moja siostra na działce co roku tak zbiera, a działkę ma w pobliżu rowu i zawsze po deszczu atakują :roll: ale będziesz miała gimnastykę na świeżym powietrzu :P
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Alutko...ja nie zbieram.Nie dam rady i brzydzę się :mrgreen: :oops: Mąż to robi.Ja tylko posypuję je trutką.Super sprawdza się. Lecą do niej jak na piwo ;) a potem rozpuszczają się. Zostaje po nich tylko mokra plama.Poleć siostrze. Jest wydajny.deszcz go nie rozpuszcza i nie aż tak drogi. Wszystkie inne metody typu sól. skorupki jaj.piwo i inne pułapki zawiodły. To jest dobre w obsludze i skuteczne. Trzeba tylko sypać takimi pasami od źródła ich pojawienia się czyli zbiorników wodnych co jakiś czas po deszczu.
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

No ładnie to mordować bezbronne, bezdomne ślimaczki... które to przykazanie ? szóste ? :o .. i żeby to jeszcze parę, ale to tysiącami, to gatunku braknie :( i co, my tylko zostaniemy ;) :lol:
Tak Duszyczko tobie się nie odkłada :roll: .... pewnie odkłada się sąsiadce :lol: :lol: :lol:
:serce:
Balbina79
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 17 gru 2018 16:14

Post autor: Balbina79 »

Cześć, szybka kawa w przelocie i lecę dalej. Dziś jeszcze czeka mnie wizyta u doktora ciężka rozmowa przede mną. Aż się boję :shock:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Cześć Balbinko :) , to powiedz lekarzowi żeby mówił całą dobrą prawdę bo nie ma wyjścia :o :lol: .. nie masz się bać, tylko myśleć że zaraz lato się zrobi ;) :)
Balbina79
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 17 gru 2018 16:14

Post autor: Balbina79 »

No zwłaszcza dziś w tę pogodę jesienną. Nastrój listopadowy :(
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ale powstania listopadowego nie będzie :oops: ? no i popatrz, zapowiadali deszcze a zrobiło się ciepło +20 i słoneczko przez chmury prześwituje i do Ciebie też przyjdzie tylko jutro :o :)
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

ANDY12345 pisze: 16 maja 2019 14:03
Tak Duszyczko tobie się nie odkłada :roll: .... pewnie odkłada się sąsiadce :lol: :lol: :lol:
I tu się pochwalę..... :mrgreen: Mi się nie odkłada a sąsiadce i owszem.Zmienilam dietę i już mam 11 kg na minusie.Małe zmiany w menu poczyniły cuda.Ostatnio robiłam wykład sąsiadce na ten temat.Ona też tak chce. ;) :D
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

To jak przepiórka wyglądasz :o , żeby Cię wiatr nie porwał, bo nie wiadomo co chmurki z Tobą zrobią ;) :lol:
Pewnie się lepiej czujesz i noga może tak dokuczać nie będzie :)
Idę do lekarza
ODPOWIEDZ