Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
...i co jeszcze wyczytałam w szczawnickich wiadomościach
"Zrobiłeś zdjęcia na terenie Pienińskiego Parku Narodowego, a następnie publikujesz je na portalach społecznościowych musisz uważać. Na ich podstawie straż leśna Parku szybko sprawdzi, czy nie złamałeś przepisów....."
Kto wklejał zdjęcia Trzech Koron i innych podobnych miejsc..... już może czuć policyjny oddech na plecach
No coś w tym jest,Margot i śmichu w tym nie ma
Masz jakieś katastrofalne moce przyciągające
Coś Ty zaraz bym parsknęła śmiechem ....na samą myśl przepona mi zaczęła pracować
Niczym Januszowi....wczoraj Mu podałam przepis na sodę,to Go trzyma do dziś