Pani Danko
Ja rozpoczynałem przygodę z Forum troszkę wcześniej.
ale nie o tym fakt "zapisałem " się aby poznać i zapytać się o obiekt ,który znałem ,ale z .....
Rozpocząłem rozmowy były delikatne żarciki czy jakieś malutkie intrygi -czytaj bardziej wkręcanie kogoś ale na poziomie.
Oczywiście Nieodżałowany Max z Mix-em mieli wstawki kogo kolejnego wkręcić - była kupa śmiechu.
Oczywiście były też Osoby z ,którymi na Priv pisało się godzinami.
Wśród Forumowiczów panowała EMPATIA
Wpływ na Forum miało Kilka ważnych Osób -Osoby to jak to w życiu zaniechały pisania jak i zeszły ze świata doczesnego.
Oczywiście z Osób ,które tworzyły Forum pozostało kilka Osób ale te Osoby niejednokrotnie może nie potrzebnie napisały słowo i po za forum były oczerniane .
Pojawiły się również Osoby ,które stały się może Nietaktowne -Osoby które szukały taniego poklasku 0obrażające innych -Pamiętamy sławną Panią z pewnego miasta na dolnym ślasku
Sa też Osoby ,które wprowadzają wpisami ...........
Kolejna Sprawa Droga Danuto
My w tym Kraju nie umiemy rozmawiać wolimy intrygi i uciekać aby pojawić się pod innym Nickiem.
Można Zobaczyć ile Osób przetrwało szkoda że nie można zobaczyć ilu Dawnych forumowiczów zagląda z pozycji Gościa bo zostało "Nieźle Obrobionych " i co Smutne nie chca wejść kolejny raz do tej samej rzeki "