Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam wszystkich
Cieszę się że żyję po wczorajszej burzy W domu tez dużych szkód nie ma, tylko moje piękne kwiaty chyba się nie podniosą
Dzisiaj piękny dzień się zaczyna
Słoneczko, ciepło nawet
No to kawusia i do obowiązków
Przykro mi bardzo,Joni,ale trzeba się cieszyć,że się ma dach nad głową
Oglądałam wiadomości,skóra cierpnie....w lubelskim trąba powietrzna
U mnie nie było niespodzianek ....mży sobie dalej
Cześć Joni , burza daje i odbiera, ale słoneczko i Twój uśmiech je podniosą ... dziękuję za kawkę, wypiję to obok
Miłego i pogodnego dnia dla wszystkich
Cześć Nutko
Dooobra nie będę wnikać co Ci się tam ma powiększyć,a co zmniejszyć
Czy śmietana Ci się robi czy może coś tam się zwarzy
Temat dyskusyjny....ale lepiej jeść przetwory mleczne niż to co pijesz....krowie mleko
W końcu,Ty jako znawca zdrowej żywności ,powinieneś wiedzieć
A co ja na to poradzę że lubię krowę , teraz piję mleko... wcześniej od wściekłej
Cały czas przetwarzam mleko .. gotując je , albo nie i jest kwaśne
Cześć Margotko , a za kim mam się oglądać ? czyżbyś biegła za mną