Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
A czerwonych nie było ?, w robocie jak takie dostali w tym kolorze bo boćki ich nazywaliśmy ... ale trzeba było szybko spieprzać
Gosiu mam prawie takie same tylko wyższe... jak oficerki , będą pasować , rozmiar uniwersalny
Nie nie.... ja nie trawię czerwonego koloru
Jakoś mi w nim nie do twarzy i wyglądam w nim jak pani pomidorek
Dość, że okrąglutka, to jeszcze ten kolor???
Wiesz Gosiu. Ja też mieszkam na górce, musiało by zatopić całe miasto, by do mnie woda dotarła, ale...... przecież kiedyś z tej górki trzeba zejść, ot choćby na zakupy. Butki się przydadzą