Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Chodzi o wysłanie wniosku o sanatorium do NFZ a czas na odpowiedz z jakim numerem zaczynamy czekanie.kiedyś było okolo 4 tygodnie a jak jest teraz
czekam już prawie 4 tygodnie.
Witam.
Rzeczywiście długo już czekasz,ja w 2016 otrzymałem już po tygodniu od wpłynięcia wniosku do NFZ.
Jeżeli masz dostęp to sprawdź w ZIP, tam się ukazuje wcześniej niż dostarczone pocztą.
Witajcie. We wtorek niespełna tydzień po dostarczeniu wniosku o wyjazd ze zwrotów będę już w sanatorium Dedal w Polańczyku. Pani z NFZ zadzwoniła dzień po złożeniu wniosku. Byłam w szoku , że to działa w taki sposób. Tempo szalone ale nie listopad i w wymarzony region kraju. Pozdrawiam czekających.
Jacku obiecałam - będzie. wiesz, że lubię opowiadania. Mam nadzieję, że przeczytacie z przyjemnością. Muszę jeszcze ogarnąć kwestię załączania zdjęć przez komórkę.