Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
oj jakoś się zachmurzyło , wygląda na to , że chyba ciepnie
Chcę czy nie ale jeść trzeba , dzisiaj u mnie ? odsmażana babka ziemniaczana - taka sobie ale nie wybrzydzam .
Witam
Basiu babka też smakowita ,zawsze to coś innego
Młodzież grilluje na działeczce ,może mi coś podrzucą
Towarzystwo młode ,więc nie przeszkadzam
Kolega w kurocie ,zapewne robi przygotowania na wieczorek zapoznawczy
Sobota po pracy ,wreszcie odpoczynek
Hello pogaduchy
U mnie nie ciepało i nie widać żeby chciało
a Kolega od południa zapoznawał się jak maszerował z Krynicy do Muszyny
fajfy w Powroźniku podwieczorek nad Muszynką połączony z showerkiem przed umba umba
zacznie w pierwszej parze przebojem tego turnusuhttps://youtu.be/JKJpjmHtniI
kolacji nie jada bo dba o linię a nocleg w zmysłowych ogrodach
Dzień dobry rzadko tu zaglądam ale czasami..... . Ja jakoś specjalnie świętować dziś nie będę , córka przyjedzie w następny weekend , syn aż za 2 tygodnie więc tylko ....telefony . Cóż czasami tak się układa. Pójdę swojej mamie zapalić świeczkę i chyba z Wami wypiję kawę. No z kimś bliskim będzie spacer i ........pójście na wybory ale miłego dnia życzę wszystkim mamusiom