Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
No od jutra ma być co raz lepiej. Oby, bo mam dużo spraw do załatwienia w tym tygodniu. Chodzenie w deszczu nie jest fajne zwłaszcza, że parasolki ze sobą nie mogę brać
No tak pozostaje płaszczyk przeciwdeszczowy lub jakaś pelerynka oczywiście jak już mus by był ,tak tu się musimy uzbroić w cierpliwość .Powiem wam,że po tych wszystkich rekordowych suszach myślałem,że coś takiego jak powodzie nie są już możliwe jednak a pamiętacie jak ileś tam lat do tyłu głównie te zimowe ostre zimy jak skuwały mrozem rzeki i wojsko saperzy wysadzali lód żeby woda mogła spływać
No widzisz potrzeby są zróżnicowane ja już wiesz wole zimę ,liczę też na początek grudnia do sanatorium trzymajcie kciuki termin jak dla mnie będzie idealny oby morze to było ewentualnie jakieś fajne jezioro