Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
PO długim oczekiwaniu dostałam skierowanie nie tam gdzie chciałam ale i tak dobrze ze nie do Gołdapi .
Jadę 31 pazdziernika do Ciechocinka do Wojskowego szpitala uzdrowiskowego. Będzie mi miło jak znajdzie się
KTOŚ kto podzieli się jakimiś wiadomościami i doświadczeniami z tego sanatorium.
A może ktoś w tym terminie jedzie??? Fajnie by było juz teraz nawiązać kontakt . Będę czekała na odzew.
Ja byłam 3 lata temu. Dla mnie było super- dostałam pokój w wyremontowanej części , dwuosobowy z telewizorem , lodówką czajnikiem i suszarką w łazience.
Pokój ładny i duży. Zabiegi bardzo dobre, obsługa miła , jedzenie bardzo smaczne.
Teraz jadę w poniedziałek do Gracji też jestem ciekawa jakie są tam warunki.
Pozdrawiam.
Witam Was dziewczyny ,heh ja tez jadę do Ciechocinka ale pózniej bo 7 listopada no i do Domu Zdrojowego ...może się kiedyś spotkamy na miejscu .Nie wiem czy mało ludzi jedzie w tym czasie bo nikt nie pisze .Pozdrawiam
Witam ! Dziewczyny bardzo dziękuję za odzew. Ja będę od 31 pazdziernika do 28 listopada . Bardzo by było fajnie sie spotkać. A mam jeszcze pytanko co zrobić lub co powiedzieć żeby dostać pokój w nowej części. jestem trochę załamana ze nie jadę nad morze ale myślę ze znajdzie się kilka osób które stworzą wspaniałą paczkę i będzie można i pospacerować i pogadać i może zaliczyć wieczorny aerobik przy muzyce. Zastanawiam sie czy nikt oprócz nas tam nie jedzie ? Dziewczyny bądżmy w kontakcie i zaglądajmy tutaj i może jednak ktoś się pojawi.
Witam TOSIENKO! ! Jak miło ze sie odzywasz jesteś wielka dziekuje za informację o pokoju ale nadal nie wiem jak i co powiedziec by go tam dostać i jaki to jest pokój 1,2 osobowy czy studio Bardzo proszę pomóz mi bo jakos innych info na ten temat nie ma. Nie wiem czy dostałaś mój list z kilkoma pytaniami??
Czy turnus będzie odwołany bo NIKT się nie ujawnia że jedzie od 31 pazdziernika do 28 listopada do Wojskowego Szpitala w Ciechocinku.
Ja jednak mam nadzieję że pojawią się tutaj wpisy